til opbevaring

. BARSEL .

Så har jeg rundet de fulde 32 uger og er gået på barsel! Jeg måtte desværre melde mig syg til mine sidste vagter pga. stride bækkensmerter, hvilket var meget svært for mig. Nicolai måtte lige trampe i gulvet, og da lægen også mente det var det bedste, så kastede jeg altså håndklædet i ringen. Har haft ondt i over en måned, og ligget brak på sofaen lige så snart jeg kom hjem fra job. Lige nu skal jeg altså lige vænne mig til tanken, men synes nu det var rart i går morges at trisse rundt i sweatshirt, se Go’ Morgen DK, sove lidt mere, tjekke blogs og bage boller. Lige om lidt skal skal jeg afsted til graviditetsmassage og glæder mig virkelig meget! Bare dét at kunne ligge på maven altså… Jo, det er ikke så tosset med barsel! 

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

til opbevaring