mammashop.dk

Jeg har været så heldig at modtage denne heldragt fra byStroom af mammashop.dk. Jeg har ikke før prøvet dette mærke, men denne heldragt er super blød, og så kan den også bruges til at amme i – et ret stort plus, da det var en faktor, jeg lidt havde glemt efter sidste fødsel, hvor jeg bare tænkte “yes nu skal jeg tilbage i normalt tøj igen”. Men der er alligevel en del tøj som ikke duer, hvis mælkebaren skal være let tilgengængelig uden man flasher hele sit maveskind – eller lår for den sags skyld (tænker kjole). Mammashop har et stort udvalgt af graviditets/ammetøj, pusletasker, babyudstyr mm., og lige nu kan du vinde et gavekort på 1000,-, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev lige her. byStroom laver noget mere trendy graviditetstøj, end hvad der ellers findes på markedet, og jeg synes det er et stort plus, at de har størrelser ned til xs, da ventetøj ofte bliver ret stort i størrelsen, og derfor ikke altid sidder så godt (i hvert fald på mig..). tjek udvalget ud her.

Jeg takker i hvert fald for den fine gave fra mammashop.dk, og glæder mig over at få en dejlig brugbar gave her sidst i graviditeten 🙂

og beklager altså, at der har været noget på linsen, da “kameramanden” knipsede løs…

– Sebrina

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hvor ser den bare fin og behagelig ud, hvilken størrelse har du fået den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud! Kan godt huske det med at noget tøj bare ikke duer, og den ser jo perfekt ud – så mangler jeg kun at lokke manden til en to'er… 🙂
  Har lige tilmeldt mig, det er en super fin blog og glæder mig til at følge dig/jer.
  Anita / itasalbum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også dejlig blød! 🙂 Jeg har den i en xs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til! Vi er altid glade når der kommer nye læsere til 🙂 Og mange tak for de søde ord, de værdsættes højt når vægten bare stiger og stiger… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vi er klar