At blive far....Om Ayas fødsel i 2010

asos maternity

Jeg har kun positivt at sige om asos maternitytøj, og deres kjoler sidder altså bare som de skal. Dette er ikke et sponsoreret indlæg eller noget, men jeg ved, at der er andre gravide ‘derude’, og det kan altså være svært at finde noget graviditetstøj som sidder godt, er moderigtig og også holder til at blive brugt en del. Jeg gider i hvert fald ikke at have en hel garderobe med graviditetstøj. Nu lakker det heldigvis snart mod enden, og selvom jeg er glad for ovenstående kjoler, så bliver det også dejligt at komme af med dem. Nå, men der er kommet lækkert graviditetstøj inde på asos igen lige her 


– Sebrina

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive far....Om Ayas fødsel i 2010