Sej denimskjorte

DIY kobberstage

Lige før påske var jeg til en kobberworkshop hos Christina, som har den meget inspirerende blog KreaVilla, hvor hun deler ud af diverse DIY’s. Nå, men jeg fik lavet denne (hvis jeg selv skal sige det) lækre sag. Jeg manglede “foden” til stagen, men da vi jo har støbt vores bordplade i beton, så var det jo oplagt at “foden” skulle være af beton. Christina har lige åbnet en lækker webshop, hvor det også er muligt, at tilmelde sig til en ny workshop. Det kan varmt anbefales, så skynd dig! Jeg fik også lavet en kobberlampe ala denne, men skal lige have fundet en fatning og den passende glødepære. 

– Sebrina

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sej denimskjorte