vores diva

færdigbagt baby

I torsdags fik Nicolai knipset et billede af maven, hvor jeg var 37+0. Det betyder at babyen i realiteten er “færdigbagt” og egentlig er klar til at komme når som helst. Det er lidt mærkeligt bare at vente nu, men også ret så dejligt. Jeg synes ikke, at det er så sjovt at være gravid mere, og jeg får lidt kuller af at bare vente, så jeg vil gerne have, at der skal ske en masse, selvom jeg bliver så træt så træt. 
Vi har en del planer her i Bededagene, og om lidt skal vi forbi ILVA og have fat i denne skænk, da der i disse dage er 25% på alle skænke. Det var en meget sød læser, som tippede om det – TAK! Og bagefter står den på cirkus Benneweis! Den kommende storesøster skal lige nå at have en del på opleveren inden hverdagen går lidt i smadder.

God weekend til Jer alle! 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores diva