Ro af Fritz Hansen

Kusine Marie

I dag har vi besøgt vores lille kusine Marie endnu engang. Hun sov stort set under hele besøget og har det super godt. Vi glæder os altså til at få sådan en lille ny herhjemme, selvom Aya er noget tilbageholdende og synes at “den” er lidt mærkelig og egentlig helst holder sig lidt på afstand. Vi håber at nå at besøge vores lille kusine nogle gange inden vi selv får en baby herhjemme, så Aya er lidt mere forberedt på sådan en tingest 😉 hvis hun da ellers kan blive det!? Til gengæld bruger hun ikke længere ble, og sutten blev jo hentet af julemanden for længe siden, så hun er blevet en stor pige pludselig! Og dermed tilhører også den der selvstændighedsfase, og hun får da godt nogle humørsvingninger, hvor selv højgravide-hormonella-mor er vand ved siden af 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ro af Fritz Hansen