Ayas forårssneakers

Vi har fået en lille kusine!

1. Modéerska Huset body// 2. Holly’s hue// 3. Mini Rodini body// 4. Molo body // 5. Imps & Elfs dragt// 6. Converse// 7. Imps & Elfs bloomers// 8. Shampoodle bukser//    

I aftes blev jeg ringet op af min bror, og bare da jeg så hans nummer på min telefon, var tårerne på vej. Vidste at jeg var blevet faster! Faster til en lille pige, som jeg hele tiden har gættet på. Det er en helt ubeskrivelig følelse, og kan næsten ikke vente med at se hende. Må dog vente til Nicolai kommer hjem fra arbejde, da han også vil se Ayas reaktion, når hun ser sin lille kusine. I mellemtiden vil Aya og jeg bage nogle pølsehorn, som vi kan tage med, pakke gaver ind og ellers bare være utålmodige 😉 Nu har vi lige en måned, hvor vi kan dikke-dikke og forkæle vores lille niece/kusine inden vores egen baby bliver ekstern. Og om 14 dage har en veninde termin, så tiden skal nok gå stærkt, og vi skal nok nå at blive ret utålmodige, når der kommer babyer omkring os…

Så hvis der er lidt stille på bloggen, så er det altså bare fordi der er gået lidt babykuller i den… Dog skyder vi snart en give away igang 😉 God weekend!

– Faster Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ayas forårssneakers