hvedetid!

vores diva

Det kan da godt være at hun ikke er blevet 3 år endnu, men sikke en personlighed hun har efterhånden. Flere gange dagligt bliver vores tålmodighed sat på prøve, og er det noget med, at det kun bliver endnu værre når de først er blevet 3 år? Shiiiiit…
Nå, men hun kan heldigvis også være utrolig kærlig og charmerende, og bruger nu hverken sut eller ble (blær blær!). Vi tror og håber på, at hun er så klar til at være storesøster, som hun nu kan blive. Hun glæder sig i hvert fald, og vi glæder os meget til at se hende i den nye rolle.  

9 kommentarer

 • Skønne skønne billeder af jeres smukke pige. Hun udstråler altså også bare attitude på den søde måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor ser du sød og smuk ud 🙂 og sikke en fin tøjstil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Aya er så smuk – ligner faktisk jer begge to rigtig meget 🙂 Min datter er lige et halvt år yngre end Aya, og er også ved at blive til lidt af en drama-diva, vi er noget bekymrede for hvad de næste par år bringer med sig af hysteri 😉 Vi venter også ny lille baby, dog først til august… Ville være dejligt hvis storesøster blev blefri inden da, men synes ikke der er udsigter til det lige umiddelbart. Vi må tage det i den unge dames eget tempo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er simpelthen den sejeste og mest karismatiske tumling, jeg nogensinde har set. Det mener jeg virkelig. Hun minder mig utrolig meget om en af de blonde Mini Rodini modeller – lækre børn med kant, charme og masser af selvtillid. Hun er så dejlig. Og dygtig pige, at hun hverken bruger sut eller ble!!!! Seje Aya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er virkelig sød, og meget smuk 🙂 Hun bliver helt sikkert en fantastisk storesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caecilie@famdahlmann.dk

  Herlige billeder. Hvor er den skønne buksedragt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle herlige billeder af jeres datter. Man kan tydeligt se på hendes ansigtstræk, hvilke forældre hun tilhører.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bisse eller ej, så er hun bare det mest bedårende barn, er vild "lille my" friuren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hvor er hun bare bedårende og allerede en fin lille hipster 🙂 Enig med "Fie", hun har kant, charme og er super sej!
  Hehe kender den alder fra min nevø – skøn skøn og tror min kære søster kan nikke genkendende til det med prøvelserne…

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvedetid!