på det seneste...

en uge er gået…

eller der er jo gået 8 dage nu. Søndag var dagen hvor jeg igen kunne komme i mine højtaljede jeans og Alvin fik sit første bad- til stor fornøjelse. I dag har vi haft besøg af sundhedsplejersken og bassemanden har taget 450 gram på og vokset sig en centimeter længere siden fødslen. Det er barselssygeplejersken (og moren) jo utrolig stolt af. Det er lidt det eneste man kan forholde sig til her i starten. Selvfølgelig om han sover og virker mæt og tilfreds efter en amning, men den der vægt har de fleste mødre nok (for meget) fokus på… Han har da fået lidt flere vågne stunder, men ellers er han ikke den mest underholdende gut, så indtil videre får Aya stadig en del opmærksomhed og den dårlige samvittighed er ikke så slem som frygtet. Og Aya… ja hun er bare for god, ikke så meget at diskutere dér. 
Nå, men maven er ved at blive flad igen, og ved godt at det er det rene blær, og lige i dette tilfælde er jeg ligeglad. For det ER fandme fedt at kunne ligne sig selv nogenlunde, og hvorfor gå og undskylde for at se sådan ud. Jeg har jo stadig fedtet hår, manglende makeup, lugtende blødning (sorry!) og bryster der lækker.. så må da godt nyde at jeg kan være i mit normale tøj igen og føle mig en smule sej! 

8 kommentarer

 • Hold da op hvor er det skønt at du allerede kan komme i dine førgraviditetsbukser igen. Du er altså heldig med den mave. Ikke ét eneste strækmærke. Jeg kan godt forstå du er glad for den 🙂
  Er du egentlig barselsspl på RH? Jeg er selv på obstetrisk klinik nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg føler mig også meget heldig! Nej jeg er på hvidovre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Døjer stadig med absurd meget løs hud efter fødslen for snart 2 år siden, trods 8 måneders amning… (pardon my overshare!) så jeg er lige dele forundret, fascineret og dybt misundelig på smukke, flade mave. Fuck hvor er du bare SEJ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Ihh hvor er han bare kær ham Alvin 🙂
  Din mave minder meget om min en uge post fødsel, hvor jeg var så "flabet" at hoppe i mine skinny jeans igen. Jeg fik at vide af en veninde at jeg ikke kunne være bekendt at skilte med sådan noget over for andre, der havde været gravide – altså at jeg kunne passe en mine bukser igen. Men jeg var bare så glad og synes det var underligt at jeg ikke kunne dele det uden at virke uforskammet. Ja, det er da svineheldigt og skønt at kunne blive nogenlunde sigselv igen, men ligefrem at skulle undskylde.. nej! Så hurra for din mave 🙂

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han bare lækker, glæder mig til det bliver min tur! 🙂
  Og hvor er det da flot med maven, super fin – håber da virkelig at jeg kommer til at se sådan ud efter fødsel… men jeg tvivler, hehe 😉

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager lige i mavejublen – er (var) på samme hold som dig og Lou – det var så skønt! Og går der ikke lidt jante i den, når man ikke "må" vise sin flade(re) mave frem? På trods af fedtet hår, søvnunderskudet fra helvede og blødende brysvorter gjorde mine bukser, at jeg netop følte mig lige det lækrere, end jeg kunne have gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ren misundelighed! Her kan før-graviditets-bukserne liiige akkurat lukkes efter næsten 8 uger. Med seriøs muffin-top som følge – ikke optimalt!

  Hvor ser han dejlig ud den lille gut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da bare for fedt! Jeg hoppede også hurtigt i mine gamle bukser – og her 4 måneder efter Alfreds ankomst, er jeg tilbage på min gamle vægt, og alle 18 kilo er tabt vha gå-ture. Og graviditeten er der ikke et eneste spor af på min krop. Så du skal blære dig alt det du kan, for det har da været skide hårdt arbejde indtil nu, så nyd du det bare med god samvittighed! Læste i øvrigt fødselsberetning – uden en bristning også, så er du da bare fit for fight!! Du er saaaarj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

på det seneste...