de der sunde kugler

kjole til bryllup

1. asos// 2. asos // 3. asos// 4. Topshop// 5. Jan Ahlgren//  6. asos//  7. Ida Sjöstedt for Nelly// 

Til efteråret skal vi jo til bryllup. Det er en god veninde som skal giftes, og jeg glæder mig virkelig meget! Det er den første tætte veninde som skal giftes, og derfor er det jo lidt specielt. Jeg er så småt begyndt at tænke over, hvad jeg skal have på, og det er ret svært. Pt. er min favorit kjole nr. 7, men jeg må lige vente lidt med at købe kjolen, indtil jeg kender min “nye” krop. Indtil videre tyder det jo på, at babyen vil blive der til evig til, og så er det en hel anden model jeg skal gå efter 😉 Asos har nogle fine billige bodycon kjoler med seje prints, som også kunne være en god mulighed, da denne model IMO passer godt til mig. De ville også kunne bruges til mindre fester. Nå, men jeg skal jo også ud og kigge, røre og prøve nogle kjoler, og egentlig synes jeg også den skal passe lidt til Nicolais suit, som han ikke har købt endnu.
Der kommer nok lidt flere collager, for jeg har gemt en del kjoler, som kunne være en mulighed!

Håber I nyder pinsen 🙂 

– Sebrina


7 kommentarer

 • Hvor sjovt, har selv postet et lignende indlæg idag om hjælp til en kjole til et bryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 3, nr. 3! Er sikker på, at den vil klæde dig sindsygt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg stemmer for bodycon! Hvor er de sorte bukser med grå leoparder (?) på fra? Har også spurgt på indlægget, hvor du har dem på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld at jeg er lidt langsom om at svare! Men de er fra Zara, men fra sommeren 2012, så ved ikke om de er så nemme at få fat i desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke kjoler. Jeg skal selv itl bryllup i august og kunne godt være fristet af nr. 2 og 3. Tak for inspiration 🙂
  /tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Sjøstedt sagen er fuldstændig fabelagtig – den kan jeg godt forstå du gerne vil have fat i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, altså har du kigget på den engelske internetside med de skønne LadyV kjoler?! 🙂

  Kh christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de der sunde kugler