kjole til bryllup

Til en tur i byen – eller bare lækkert arbejdstøj


Efter Sebrina overtalte mig til at se Crazy, Stupid, Love med Ryan Gosling i en yderst skarp udgave, så blev jeg meget inspireret af hans stil i filmen. Så jagten har de seneste uger gået efter nogle jakkesæt og blazere, og i sidste uge fik jeg købt et par fede bukser i Tiger of Sweden. Nu har jeg så kigget grundigt igennem Tiger Of Swedens kollektion, og der er en del, som jeg godt kunne tænke mig – både til bryllup (som Sebrina har skrevet lidt om) samt arbejde mm.

Måske nogen af jer kan få lidt inspiration til jer selv eller kæresten. Og til piger og drenge; Se Crazy, Stupid Love. Den er sgu meget god, selvom det ikke normalt er romatiske komedier jeg ser 😉 (Sebrina har ikke engang presset mig til at skrive det)

– Nicolai

1 kommentar

  • Sindssygt lækkert tøj!! Jeg tror min mand skal se den film – hvis han så inspireres til dén stil 🙂

    Tillykke med den lille nye – håber tøjet er gylpe-venligt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kjole til bryllup