App anbefaling #3

koalaunge = slynge

Som skrevet om her, så har Alvin brug for kontakt, og eftersom han er en tung fyr, så har det været hårdt at bære rundt på ham. Jeg har brugt vores ergobaby bæresele, som er god, men jeg har ikke været så glad for at bruge den til Alvin, da jeg ikke synes han er helt klar nok pga. hans ben skal spredes ret meget ud. Han har derfor kun siddet kortvarigt i den. Nu har jeg fået en slynge af mærket Easyhug, og den er helt perfekt! Den er nem at få på, og også nem at få Alvin i, og så støtter den godt, da den laver et kryds bagpå ryggen. Han elsker at sidde der, og ender hurtigt med at falde i søvn 🙂 Den kan købes hos mammashop lige her til den nette sum af 499 kroner. Så det er ret billigt i forhold til diverse bæreseler. 

Jeg har ikke brugt hverken slynge eller vikle til Aya, men hvordan er en vikle i forhold til slynge? Nogen der har erfaring med det? For med den fart Alvin har på, så kan han nok ikke være i slyngen så længe… Desværre 🙁 

Iøvrigt så går det meget bedre. Han sover stadig meget, og er i bedre humør når han er vågen. Vi får dagligt flere smil, og han kan ligge længere tid alene og hygge sig. Det er så dejligt, for må indrømme at det har været lidt hårdt! Om aftenen skal vi dog lige sidde og hoppe på en gymball, og så falder han hurtigt til ro. Genialt tip vi fik der! Vores arme takker os stadigvæk. Vi elsker alle at have ham her i familien, og kan og skal ikke klage. Men det kunne da være rart med lidt flere timers sammenhængende søvn om natten….

-Sebrina

7 kommentarer

 • Hejsa,

  Hvor dejligt for jer, at der trods alt er kommet lidt mere ro på. Jeg har brugt en lommeslynge til Egernbarnet de første 3 – 4 mdr og derefter en alm. Ringslynge- da hun var 9 mdr brugte jeg mest meitei.

  Det er en jungle og egentligt meget personligt hvad man vil/skal bruge. Men et godt Info sted er slyngebarn.dk- derigennem kan man også låne div bæreudstyr, så man ikke køber sig fattig! 🙂

  Kram
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at I har så meget glæde af slyngen 🙂 Vi har også købt en og jeg glæder mig mægtigt til at tage den i brug – det er da lidt hyggeligt, er det ikke?
  Det er da super for jer at han er faldet lidt til ro, man har virkelig bare brug for den søvn, med sådan en lille én! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brugte en strækvikle til Celia og var MEGET glad for den. Kender ikke helt forskellen, men at se udfra billede pakker den barnet mere ind (er dog nok også varmere at have på).

  At den er I stræk, gør den lettere at få på og placere barnet i, men anbefales kun til x kg (10 kg? kan ikke helt huske det). Derefter skal man bruge en fastvikle. Men jeg vil anbefale at starte med en strækvikle, fordi man så lærer at bruge den og placere barnet rigtig.

  Jeg har en strækvikel liggende du er velkommen til at låne, vil også gerne vise hvordan bruges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker min Didytai min min 1-aarige. Den fordeler vaegten rigtig godt, saa hun ikke foles saa tung.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt at det går bedre og at du har fundet en måde at give ham ekstra tryghed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan virkelig varmt anbefale en strækvikle – min søn på nu 4 måneder havde (og har stadig) et enormt behov for tryghed og kropskontakt, og det er endnu ikke lykkedes mig at få ham til at kunne lide barnevognen.
  Man skal lige vænne sig til, at den sidder så stramt, men derefter har den været helt ideel. De fleste strækvikler kan klare op til 10 kg, men denne kan klare op til 14 kg (http://strutshop.dk/da/straekvikler/1088-straekvikle-3760218240342.html). Men det er lidt en jungle med slynger, vikler og bæreseler – og meget individuelt, hvad der passer til en 😉

  Pøj pøj med det.

  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Everything iis very open with a clear clarification of
  the issues. It was truly informative. Youur site is very useful.

  Thanks for sharing!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

App anbefaling #3