koalaungen

Ja sådan klarer jeg mig herhjemme når jeg er alene, hvilket jeg jo stort set er hver dag fra kl. 7.30 til 16.45. Alvin har brug for kontakt, meget kontakt og har samtidig et temperament uden lige. Det betyder, at der er skrig og skrål meget af dagen, hvis han ikke er svøbet ind i dynen og hænger på armen eller er i bæreselen. Må indrømme at det er lidt hårdt. Det er om at time bad og spisning når han sover. Det går da meget lidt fremad, og han kan lige ligge fem minutter alene, hvis det er timet med, at han har fået noget at spise, har en tør numse og ikke er for træt. Jeg mindes kun at det var om aftenen vi havde det “bøvl” med Aya. Men har også bare accepteret, at han nu engang er sådan, og at det jo kun kan blive bedre. Han tager nogle gode lure, hvilket også betyder at jeg kan slappe af. Lige nu kæmper jeg med at acceptere, at jeg bare slet ikke kan nå de ting i hverdagene, som jeg ellers gerne ville. Det havde jeg lykkeligt glemt 😉 Nå, men bæreselen er en stor hjælp så jeg kan nå at få ryddet op, vasket tøj, lavet mad, lagt makeup osv. Der skulle gerne være en slynge på vej hjem til mig, og jeg glæder mig til at få prøvet den.

– Sebrina    

4 kommentarer

  • Ja man glemmer nogle gange, hvor bundet man egentlig er med en lille bebs. Det er sikkert meget godt at glemme, hvis man gerne vil have mere end én 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har lyst til at spørge om i har fået ham tjekket ved en kiropraktor. Ludvig ville heller ingen ting i starten, det viste sig at han var låst i nakken. Han virkede stærk, men havde faktisk hold i nakken, og var låst i bækkenet. Så det gjorde ondt på ham at ligge. Og kontakt er jo den bedste smertestillende.

    Bare en mulighed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja det har du helt ret i!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor synd, men godt at I fandt en forklaring på det og fik det behandlet. Jeg må indrømme at jeg har tænkt at vi skulle til kiropraktor eller zoneterapeut, men han har bare ikke haft en favoritside og vil gerne have hovedet til begge sider + sovet lange lure, hvorfor jeg har tænkt, at han nok ikke har haft ondt. De sidste par dage har vi så fået en helt anden dreng, som kan ligge i længere tid for sig selv vågen, smiler og bare virker som om at han er mere til stede. Det passer også med, at han har været igennem der første tigerspring. Vi har dog stadig aftenerne, hvor han gerne skal vugges i søvn, men dem har de fleste nok. Vi havde dem i hvert fald også med Aya 🙂 Men går det tilbage igen, så søger vi i hvert fald noget behandling, i det mindste for at udelukke at han ikke har ondt i hvert fald!

    Tak for dit råd 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er...