weekenden

dekoration til dåb

Om en måned skal Alvin døbes. Vi har i denne omgang kun inviteret familien, og alligevel bliver vi 50 mennesker. Sommetider ville det være rart med en noget mindre familie 😉 Nå, men vi har faktisk bare lejet sognehuset, og regner med at bestille mad fra ebuffet, som skulle være fint og billigt! Det er vi fan af herhjemme. Det har været en dyr sommer for os, sevom vi ikke har været på ferie udenlands! Nå, men vi skal derfor ikke stresse så meget med madlavning og rengøring. Derfor har jeg lidt lyst til at gå amok i pynt. På den lidt overdrevede måde. Det kunne være lidt sjovt, for der er efterhånden en masse børn i familien, som sikkert vil elske det. MEN jeg er jo på ingen måde den krea-gør-det-selv–mortype, så sidder pt. og lurer rundt på pinterest og tumblr. Vi har heldigvis en meget dygtig dekoratør i familien, som sikkert kan hjælpe lidt til. Hun er ret sej og dekorerer pt. inde hos Dansk Design Center. Så kan man egentlig godt få lidt præstationsangst ifht. dekoration til fest osv. Kender I det? Lidt ligesom at lave mad til en kok? Eller er det bare mig der er lidt fjollet her? 
– Sebrina

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden