koalaunge = slynge

Picnic i kalkgraven

For et par uger siden inviterede vi vores søskende og Sebrinas fætre på picnic i Karlstrup Kalkgrav, som vi har blogget om her. Da vi besøgte kalkgraven første gang, blev vi hurtige enige om, at vi ville invitere familien herud en dag – og det gjorde vi så. På en dag hvor solen desværre gemte sig, og hvor regndryppene også tittede lidt frem. Vi havde da heldigvis helgarderet os, og anskaffet os en pavillon, så der var altså ingen undskyldning for ikke at holde picnicen alligevel. Aftenen inden løb Nicolai en lille tur og fandt et godt sted med udsigt ud over søen og med plads til lidt boldspil og grill. Imens stod Sebrina i køkkenet med Alvin i ergo bæreselen, og bagte burgerboller, pølsebrød og muffins. Tidligere havde vi lavet tærte samt lemonade og rabarbersaft. I øvrigt nogle opskrifter vi gerne vil dele med jer senere, for det blev virkelig godt 😉
Vi havde inviteret til frokosttid, og gad ikke at stresse alt for meget samme dag, da vi nu har erfaret, at med to børn kan vi ikke lige nå det hele på én dag. Så inden vi gik i seng kom nakkefileten i ovnen, og morgenen efter var der lækker pulled pork, som blev brugt til sandwich. Så havde vi god tid til at få smækket nogle gode salater sammen (pastasalat med kylling, coleslaw, tomatsalat og jordbærsalat) og bagt nogle spicy kyllingeboller på dagen. Vi mødtes hjemme hos os, og et par stykker kørte afsted og pakkede ud og tændte for grillen, imens andre gik afsted med barnevognene og nogle trætte babyer (som sov det meste af dagen!). Vi fik smæsket i os og spillet lidt spil, og da skyerne blev lidt for mørke og de første regndryp kom, travede vi hjem til os og fik en tår kaffe og spiste lidt rester. Alt i alt en skøn dag som Coca-Cola har været så søde at sponsorere for os.

Vi har iøvrigt en masse gode muligheder for picnic her i området, da vi bror lige ved Trylleskoven og stranden, så vi har tænkt på at gøre det til en tradition hver sommer at invitere den yngre del af familien til picnic. Og det kunne da være fedt hvis badetøjet også kunne komme på 😉
Hvor kan I anbefale at holde picnic? Skriv gerne en lille kommentar, og hvis I har tid, også gerne Jeres bud på Coca-Colas hjemmeside lige her 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

koalaunge = slynge