Maven efter fødslen

weekenden

Beklager billedspam! Vi havde endelig en weekend uden planer. Eller fredag aften var vi til grillhygge med fætrene, og så havde vi lørdag og søndag uden planer. Det var virkelig tiltrængt. Aya spurgte mange gange “hvem kommer?” “hvad skal vi?” osv.. Der har jo bare været knald på de sidste maaange weekender, så hun havde bestemt også godt af at komme ned i gear og kede sig lidt. Det havde vi allesammen. Det var en varm weekend, men vi fik klaret lidt praktisk i haven og indenfor og spist godt. Aya fik også leget med naboerne, og det er så dejligt at de alle kan hygge sig sammen. Så får forældrene også lige lidt ro for en stund 😉 Alvin, ja, han ville gerne sove i denne hede. 


7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maven efter fødslen