Hvad man ikke gør

der er altså en baby

Det gik jo ikke med at komme ud her til aften alligevel. Så det var endnu mere fjollet med det pumperi i aftes. Alvin skulle jo vaccineres i dag, og det gik nu fint med at blive stukket og timerne lige efter. Men så kom skrigeriet… i flere timer. Derfor blev jeg naturligvis hjemme. Alt vel nu, men han har nok kun samlet sovet 3 timer i dag, så han er riiiimelig overtræt. Pt. ligger han i slyngevuggen imens jeg vugger ham med det ene ben, og sidder med computeren. Den er god den vugge, hold nu fast den har reddet mange aftener. Eller i hvert fald givet os frie hænder og et roligt barn.
Nå, men det skulle jo handle om det smarte regnslag til ERGObaby bæreselen, som vi har fået i gave af Aio Baby. Helt ærligt, det er sgu da smart! Især fordi Alvin på ingen måde er fan af at ligge i vognen, hvis det ikke er fordi han er træt nok til at overgive sig til søvn. Nej, for dernede kan han jo ikke følge så meget med. Bæreselen er jo derfor rimelig meget nødvendig for os. Og nu nærmer vi os efterår, og nok også lidt mere regn. Og han kan jo ikke sidde der i selen og blive plaskvåd. Vi testede regnslaget i søndags, og det er meget nemt at sætte på selen, og den dækker ham fuldstændig. Altså ikke således at han ikke får luft naturligvis, men han bliver holdt tør. Det eneste man skal være opmærksom på er, at baby bliver ret varm under det regnslag. Så derfor ikke så meget tøj på. 

Det kommer vi til at bruge en del er jeg sikker på. Især nu hvor Aya om lidt skal starte i børnehaven tæt på hvor vi bor, og jeg skal aflevere hende om morgenen. Der er det smart at kunne sætte Alvin i selen uanset om det regner eller ej. 
Regnslaget kan købes flere steder, se evt. på oversigten her

Vi får ikke produceret så mange indlæg for tiden, selvom vi har en masse ideer. Vi skal først og fremmest have svaret på de gode spørgsmål og så vil jeg gerne skrive lidt om hjemmetræningsøvelser. Så I har noget at se frem til. Pt. sker der lidt med bloggen, og vi glæder os til at alt er på plads.

– Sebrina

1 kommentar

  • Åh det lille myr dog! "Vi" skal også snart have 3 måneders vaccinen herhjemme og jeg gruer for den, min lille dreng altså, øv! Jeg er spændt på hvordan han reagere:/ En anden ting; hvor er det dog bare super smart med sådan et regnslag! Jeg har været ude med Kalle i viklen, mens det regnede og måtte jo selvfølgelig søge læ, da den ikke just er regntæt 😉

    //Emilie
    http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad man ikke gør