Vind biografbilletter til gallapremieren på Tarok

fælles værelser

 photo a6be5b76-60f2-428c-9472-b38d06c56ffb_zpsd9cb7cc6.jpg
 photo a24db3da-aa36-4328-bd3a-f09e5a4a70c1_zpsb1e907d4.jpg
 photo 0c536c77-15bd-4f7e-9fb8-168d21f81635_zps6bc1a469.jpgher til aften har vi rykket Ayas seng ind på Alvins værelse, så de nu sover sammen. Nu prøver vi det altså! De bliver puttet samtidig og sover stort set også begge på samme tidspunkt. Det vil gøre det noget nemmere for mig de aftenener hvor Nicolai ikke er hjemme og kan hjælpe med at putte. Vi håber det kan give dem begge noget tryghed, og planen er, at de så har et soveværelse, hvor der kun er senge, ammestol (den gamle mælkeplettede sag), godnatbøger og et puslebord. Så bliver Ayas værelse lavet om til et legeværelse. Det er lidt spændende, hvordan det kommer til at gå, men går det ikke, ja så er det jo ikke værre end at de får hver deres værelse igen. Og det er vi godt klar over at de på et tidspunkt ønsker sig, men vi er også sikre på, at der vil gå nogle år før det bliver aktuelt. I mellemtiden satser vi på, at vi så kun kan nøjes med ét rodet værelse vi skal rydde op, og at Aya på sigt ikke kommer så tidligt og ofte ind og sover hos os om natten.

Er der nogen af Jer der har erfaring med deleværelser? enten med egne børn eller da I selv var børn? Hvad er godt? Hvad er skidt?

– Sebrina

 

13 kommentarer

 • ÅH! De er dog noget af det lækreste, som de der ligger og sover <3

  Som jeg skrev på IG, så tænker vi også at rykke N og E sammen på et tidspunkt. Lige nu fungerer det der med to værelser fint – N (på snart 4) har det store værelse og E (på 8 måneder) har det lille. Vi påtænker at lave soveværelse i det lille og stooort legerum i det store. Men nu må vi se – tror der går noget tid endnu 🙂

  Glæder mig til at læse hvordan det går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke erfaring med det. MEN jeg håber, at vi kan gøre det på samme måde, når tid er. Jeg er helt sikker på, at hvis det fungerer godt skaber der tryghed hos børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej det ser hyggeligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie A

  Hvor er det er god ide med et soveværelse og et legerum.. Vi har kun to værelser så når lille P på 4 måneder er gammel nok skal han ind på storesøsters værelse. Store E er kun 26 måneder – så vi ved ikke helt hvornår vi flytter dem sammen.. Jeg har kun positiv erfaring med dele rum og tror det give børnene et helt særligt forhold sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, det er en rigtig god idé med deleværelse så længe de selv gider (for ja, mon ikke de på et tidspunkt gerne vil have deres ‘eget’?) Der er – sandsynligvis og forhåbentlig! – også noget dejligt og trygt ved samsovningen, som de kan få uden at det går ud over jeres søvn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror at det er en super god idé, indtil den dag de selv kommer og beder om eget værelse. Jeg tror (som du også skriver) at det giver dem en helt anden tryghed og hvem ved måske også en bedre nattesøvn? Når vi engang får nummer 2, tror jeg helt bestemt at vi vil gøre det på samme måde 🙂 Læste faktisk et indlæg om søskende, som sover sammen i dag: http://lovetaza.com/2013/10/inside-the-teepee/

  Og jeres børn – åh de er bedårende!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville netop til at anbefale samme indlæg! Synes det er sådan en hyggelig blog, og specielt det indlæg viser rigtig fint hvordan søskende kan sove sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da bare en rigtig god idé! En dag kommer de jo nok selv og beder om eget værelse. Jeg tror at det vil give den en helt anden tryghed og hvem ved, måske en bedre nattesøvn at de har hinanden. Når vi engang får nummer 2, vil vi helt sikkert gøre det på samme måde. Jeg læste faktisk i dag et indlæg, om når søskende sover sammen: http://lovetaza.com/2013/10/inside-the-teepee/

  Og hvor er jeres børn altså bare bedårende! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F og V har delt værelse fra han var 2,5 og hun var 6 mdr. De har så delt værelse i 3 år. Nu var han virkelig blevet træt af det, og han bliver 6 år lige om lidt. Han har lige fået sit eget værelse, fordi han har brug for ro, når han skal sove. Og derudover vil han gerne have lov til at lukke døren, når hun har veninder på besøg, som ikke skal rode i hans ting. Det respekterede jeg, og så fik han lov at flytte på sit eget værelse. Men i de første to år var det super, at de delte værelse. han turde faktisk slet ikke at sove på værelset, hvis lillesøster ikke var der 🙂 Så det er da en god ide at de deler nu. Så kan de som du siger altid få hvert deres værelse, når behovet opstår. Der er noget galt med kommentarfeltet i øvrigt, så jeg kan ikke se alt, jeg skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Vores børn på knap 10 mdr og godt 4 år sover på samme værelse og har også et separat legeværelse, som Alvin og Aya. Det fungerer så godt! Børnene er gode til at falde i søvn sammen. Hvis en vågner om natten, så sover den anden bare videre. Jeg er meget glad for løsningen og håber, det vil fortsætte længe endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovisen

  Mine piger på 10 og knap 8 har altid sovet sammen, og gør det stadig. Jeg har altid haft 2 værelser til dem, så det har aldrig været af nød, men altid af lyst. Da de var små havde de et soveværelser, og så et legeværelse. Da de blev lidt ældre, fik de hver deres værelse, men er så fortsat med at sove sammen på det ene værelse. Der har aldrig været problemer med at de vækker hinanden, de er helt vant til hinandens lyde, så det er ikke noget problem. Som så lå de i hver deres seng, men nu deler de en stor seng, og mange nætter er de helt filtret ind i hinanden. Jeg tror på at det er med til at give et tæt sammenhold børnene imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine to yngste deler også værelse. Martha flyttede ud af soveværelset for nogle måneder siden og ind på storebrors værelse. Sengene står som på jeres, men det ender tit med, at Martha kravler over til Storm og sover. Tror virkelig det med fællesværelser er en god ting. De får noget særligt sammen, når de sover på samme værelse. Her er Storm snart otte år og Martha tre og de har det rigtig fint med at dele værelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ved godt det er længe siden mht billeder fra sammensovning 🙂
  Men er det et rullegardin, kan godt lide mønster/farve,,, hvor er det købt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind biografbilletter til gallapremieren på Tarok