Dagens halvsløje far

og nu falder håret af…

 photo 1bfbe7f4-db25-4151-875a-a0aa5983dc7e_zpsa2365a7e.jpgså er det nu. Nu hvor mit har falder af i nærmest totter :-(. Den tid ville jeg virkelig gerne være foruden. Men vidste jo, at det ville komme, og det kom også på nogenlunde samme tidspunkt da jeg var på barsel med Aya. Synes det er lort. rent ud sagt. Især fordi jeg faktisk var begyndt at blive glad for mit hår. Det havde fået en god længde uden nogen kemikalier og en fin tykkelse. Nå, men nægter at klippe mig kort, så må jeg bare nøjes med en tynd hestehale og en masse små dun rundt i tindingerne. Så er det bare nu i fyrer løs med en mirakelkur kære damer 😀

– Sebrina

 

23 kommentarer

 • Åh nej!!!! Mit hår er ved at opføre sig normalt, men efter 2 års hormonbehandling røg det også i store totter. Det er så deprimerende:/ Jeg har desværre ingen gode råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det er så, for det er jo noget man virkelig selv bemærker (og nok også andre…). Tror desværre heller ikke der er noget der sådan for alvor virker. Buh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Du er trods heldig at det først starter nu – mit begyndte at falde af da bette Philip var 3 måneder – men det ændre jo ikke på hvor træls det er!!
  Min hestehale er også ved at være ikke eksisterende 🙁 men det mest irriterende er nu at baby er fedtet ind i alle de hår :/ ikke just lækkert!
  Jeg ved tilgengæld at man kan få shampoo som virker mod hårtab.. Jeg har hverken navn eller mærke, men man skulle kunne få det hos frisøren.. Jeg har ikke selv brugt det da jeg er for nærig til at bruge alt for mange penge på shampoo..
  Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Åh ja det kan jeg godt se. Men jeg fældede faktisk også meget under graviditeten med Alvin, så troede egentlig jeg ville slippe bagefter. Det var så ikke lige tilfældet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg forventer også mit begynder at falde af any day nu – stoppede desværre med at amme for 5 uger siden…
  Men jeg har fået anbefalet hårklinikken i København – de sælger både forskellige shampooer der skulle hjælpe, og de tilbyder den lidt mere omfattende udgave, hvor man kommer ind til konsultationer og får specifikke råd om produkter, tilskud osv.
  Jeg må egentlig hellere få taget mig sammen til at ringe, inden hårtabet virkelig går igang – i morgen skal det være! Hvis altså junior på 9 uger sover og arter sig nogenlunde, så der er overskud til en hel telefonsamtale 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det er lige med at få det til at passe! Men det lyder da virkelig lokkende. Det kunne jeg godt finde på! Giver det lige 14 dage mere inden jeg begynder at gøre noget for alvor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Åh gud….. hvad man ellers alt skal igennem efter fødsel, og graviditet (ting jeg vil lade forblive unævnt, har selv været der 2 gange) og så fanme om man ikke også ender som ‘pletskaldet’.

  Men ved du hvad? Din mås opvejer det hele. For pokker da 😉

  -Kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Redken har lavet en kr mod hårfarve. Prøv det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig rigtig meget til at blive gravid igen, men det der hårtab, det glæder jeg mig ikke til at opleve én gang til! Føler så meget med dig! (jeg er stadig ikke glad for mit hår igen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det kan jeg godt forstå at du ikke glæder dig til. Men heldigvis er der en masse andre ting at glæde sig til, som jo opvejer det skide hårtab…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger lige lidt med her.. Med termin om to uger er jeg også begyndt at tænke på mit stakkels hår. Åh, hvor jeg frygter “ammehår”! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ej, jeg håber virkelig at du slipper for det vilde hårtab!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Øv, hvor træls. Men du er smuk alligevel 🙂

  Og tilsyneladende kan man ikke gøre noget ved det ,(http://mamanet.dk/baby/amning/hartab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  C1 Rose Ivory er mit match 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er vidst noget jeg er gået glip af. Jeg har snart ammet i to år og mit hår og tykt som det altid har været. Har aldrig hørt om “ammehår”, hi hi.

  Hvis det er så trænger jeg faktisk til en klipning. Jeg er godt nok ret mørkhåret – men måske hår donation kunne være noget? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det er snyd det der! Men jo tak, lidt mørke striber i mit hår ville da ikke være dumt!? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv øv – det er så forfærdeligt når håret falder ud. Jeg har dog ingen børn, men har 2 gange prøvet at miste en masse hår.. Ved stadig ikke helt hvad det skyldes, trods blodprøver og undersøgelser. Men jeg fik råd af hudlægen til at tage kosttilskuddet priorin, og det har hjulpet ret meget. Det er vidst et naturlæge middel, dog rimelig dyrt, men alle pengene værd hvis du spørger mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det lyder da godt (altså ikke med hårtabet) at det hjælper. Det må jeg altså lige kigge på!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens halvsløje far