Amerikansk mad i Århus....

Uerfaren blogger til Toms Ekstra arrangement

 photo 91216f41-d8ef-442b-999a-84c19dec55f4_zpsd96a5eb3.jpgja det er altså mig. Den der uerfarne blogger. I hvert fald uerfaren hvad angår bloggerarrangementer. Jeg har kun været afsted til to foruden dette, selvom vi har fået flere invitationer, men så har det ikke lige passet, og andre dage har jeg ikke lige haft modet. Men da jeg fik invitationen til Toms Ekstra arrangementet blev jeg enormt glad og VILLE afsted, også selvom det var med Alvin på armen ( jeg havde forsikret mig om, at det var ok), og han blev min redningsmand. Han trækker jo al opmærksomheden, imens moren suger alle de søde ord til sig. Han var eksemplarisk, og jeg har nu fået blod på tanden ifht. blogevents. Nu var Frk. au Chocolat og sundhedsjunkien virkelig også meget søde (og forelskede i Alvin) og tog godt imod den uerfarne 😉 photo 7857533e-f62e-425a-8545-285f145bf03e_zpscbe509fe.jpgder blev serveret lækre hapsere, som på hver sin måde havde chokolade på/i (naturligvis). Vi snakker her bl.a. pulled pork med chokolade. photo 9370f910-14ea-47bd-b3cc-0fff811d1883_zpsc51342b1.jpgarrangementet varede små tre timer, hvor vi blev vist rundt på den kæmpe chokoladefabrik, spiste lækkert, skypede med en kakaofarmer og ellers hørte nærmere om Toms Ekstra. Alle kakaobønner som Toms anvender i sin chokolade, kommer fra Ghana og er sporbar. Dvs. at Toms altid ved hvilke landsbyer og farmere der har dyrket kakaoen. Ydermere er kakaobønnerne smagsudviklet på træbakker, som ikke kun har forbedret smagen i bønnen, men også letter arbejdsdagen for den enkelte kakaofarmer og gør deres kakao mere attraktiv. photo e260aa16-512a-4db2-b724-30ef757599d8_zps6a7941aa.jpgdet var lidt sjovt at sidde og smovse sig i lækker chokolade, og så samtidig skype med en af farmerne fra Ghana, som faktisk ikke endnu selv havde smagt chokoladen, produktet af hans kakaobønner. Der var dog chokolade på vej til ham og de andre farmere 🙂 photo dc122a54-96a4-407b-a3aa-d1df9b079997_zps62207b93.jpgChristiane Schaumburg-Müller var og fortælle og vise sit t-shirt projekt i samarbejde med Toms Ekstra. Der var goodiebags med masser af chokolade og den seje t-shirt, som allerede er taget i brug 😉 T-shirtsene kan nu købes via trendsales, og for hver t-shirt der sælges, går mere end 100 kr. til et projekt i Ghana. Hvilket projekt der skal støttes ekstra via overskuddet fra salgene, kan man stemme om her. Jeg selv har stemt på “Dygtige skolelærere”, selvom det var svært at vælge, da alle projekter giver god mening. photo 350d01a8-320f-41a3-86ef-242c7df03148_zps645c804a.jpg photo 676f840a-68f6-4ccc-8919-fea9b5e232c1_zpsf2831170.jpgtil sidst diskede dessertkok Palle Sørensen op med lækre søde sager og kakaoshots(!) med bl.a. mørk chokolade og vodka. Jeg smagte dog ikke, for det ville nok gå direkte i mælken, og skulle også ud og køre i rødbeden bagefter 😉

Alt i alt en skøn aften, og jeg har hver dag lige siden spist mørk chokolade. Men det må man jo gerne når kakaoindholdet er højt ikke.!? 😀

– Sebrina

 

8 kommentarer

 • lyder hyggeligt, – tillykke med den 2. debut som “eventcrasher” 🙂
  – Får helt lyst til chokolade (så mørk som mulig) og te..mums!

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg kan ikke se billederne, der er bare sådan en grå boks fra photobucket med teksten “look whoes popular – is this your photo? upgrade to plus additional bandwith”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det event havde jeg heller ikke sagt nej til hvis jeg havde fået buddet 🙂

  /Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ummm, det ser lækkert ud. Jeg vil også være blogger og inviteres til den slags ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm, det lyder lækkert. Jeg havde dælme også gjort alt, hvad jeg kunne for at komme med til det arrangement 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det skønt ud. Er da kun lidt misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super lækkkert, og hyggeligt, du! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror bestemt jeg skal til at skrive noget mere på vores blok hvis det kan medføre at vi bliver inviteret til den slags arrangementer. Det ser ud til at have været en super hyggelig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amerikansk mad i Århus....