Vinderen af biografbilletter!

Vintertid min bare…

 photo 8e674c24-d60b-40c6-88f6-e14376d74e2e_zps0b7c862e.jpgDer var engang, hvor dét at stille uret en time tilbage var fantastisk. Det er det ikke hvis:

– man er i nattevagt

– har små børn

og i dag kan jeg tjekke af ved begge punkter. Alvin valgte at vågne 4.15 (gammel tid) og levere en kage og være frisk bagefter. Så selvom det er laaaang tid siden, at jeg har haft en nattevagt på mit arbejde, så savner jeg det bestemt ikke tør jeg godt sige. I skrivende stund leverer Alvin endnu engang i bleen (for 7. gang!) og han er altså ikke helt på toppen. Det er altså synd for ham. Og også lidt os andre, bare lidt! Han blev vaccineret i torsdags og dét var ikke sjovt. Han var noget så ked og feberramt om aftenen og dagen derpå. Hvad der lige nu er i gærde, er jeg ikke helt så sikker på. Ellers har det været en god weekend og pt. er Aya og Nicolai i svømmeren, og jeg er lidt misundelig

Vi vender friske tilbage i morgen!

– Sebrina

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af biografbilletter!