Madplan uge 45
madplanen fra sidste uge bød på:
Nasi Goreng på ren gefühl; ris, æg, savoykål, kylling, forårsløg, løg.
Høns i asparges i grovtarteletter (det kan man jo få nu). Billedet er fra et ældre indlæg. Kyllingen er ikke kogt fra bunden, men bare kyllingebryst stegt på panden. Og så en helt almindelig hvid opbagt sovs lavet på væden fra aspargessnitterne + mælk. Ikke sundt, nej ;-). Det var en travl dag, så det er en meget nem og hurtig ret for os. Og Aya ELSKER det.
Wok med “sovs” af kokosmælk. Godt med karry og lidt chillipasta. Så er der kyllingebryst og wokgrøntsager fra frost. Det er altså helt udmærket med frost, og vi skal ikke bruge tid på at skylle og snitte grøntsager. Torsdag er nemlig en lidt presset dag for os, fordi Nicolai skal til tidlig træning, og vi har derfor ikke det meste tid i køkkenet.
Andesteg med det hele!
Blomkålssuppen er en opskrift en sød læser gav os på vores facebookside. Den består af 1 blomkål, 1 håndfuld mandler, 1 stort rødløg, 1 grøntsagsboullion, 1 liter vand og krydderi efter smag.
Blomkål skæres ud i buketter og lægges i koldt vand. Mandler og løg hakkes og sauteres i en suppegryde med olivenolie. Herefter tilføjes blomkålen som skal lynsteges, og derefter vand og boullion. Lad det koge op og derefter simre i et kvarters tid, hvorefter det hele blendes. Smag til med salt og peber.
Vi fik hjemmebagt brød til og toppede suppen med hjemmelavede salte mandler. Den var SÅ god, så mange tak for den opskrift Simone 🙂
Ingen fisk på planen, så det skal vi helt sikkert havde i denne uge 😉
Ret lækker madplan efter min mening:)