Her er jeres fantastiske rengøringstips - og 2 vindere!

Om at lave to-do’s under barsel

 photo 03f2bec2-f314-4fb1-a587-97b57274fc79_zps18215b56.jpg

Er jeg den eneste der gør det under barslen? Eller faktisk har jeg også dyrket det på mine fridage inden barslen… Nogen vil måske spørge, om jeg ikke tillader mig selv at slappe af, og jo det gør jeg. Men at holde mig igang er næring for mig. Mit humør bliver så dårligt, hvis jeg ikke udretter noget. Jeg er selvfølgelig mor og elsker det, og Alvin er faktisk sjov at lege med nu, men hverken han eller jeg kan holde til at lege hele dagen. Han nyder f.eks. at sidde i bæreselen imens jeg rydder op eller forbereder mad, hvilket også er stimulation for ham. Og når jeg ligesom kan strege nogle af punkterne på listen af, så får jeg f.eks en kop kaffe, skriver eller læser blogindlæg, joiner netflix osv., og det er jo heller ikke alle punkter der er sure pligter. Der er ved at snige sig en ny hobby frem, nemlig at sy! Det er så hyggeligt at bruge et par timer eller tre på at sy om aftenen, når børnene sover. Imens Nicolai sidder ved siden af og arbejder. Kun radioen er tændt, og vi får snakket om stort og småt, og så er der tidspunkter med dyb koncentration (og frustration). Men jeg bliver nødt til at prioritere det, fordi det er ikke kun 30 minutter jeg sidder, da jeg stadig er nybegynder ;-D, og hvis klokken bliver mere end 21, så får jeg ikke maskinen frem. Bagning og træning er heller ikke sur pligt, men noget jeg godt kan glemme. I dag skal vi have burgere, og så skal bollerne jo ikke laves for sent…
Okay måske et rodet indlæg, men måske i har fanget min pointe? Andre der gør noget lignende?

-Sebrina

13 kommentarer

 • Åh, jeg ville gerne have lavet to do-lister under min barsel, men den var desværre ikke super skæg (og det piner mig at sige det), og jeg nåede INTET, når jeg var alene hjemme med yngstemanden. Men to do-lister er faktiske, og jeg er vild med dem. Måske lidt pinligt, men jeg kan faktisk godt finde på at sætte noget på listen, hvis jeg har lavet noget ekstra, der ikke stod på listen, for så at strege det ud med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, bare rolig, den gør jeg også! Hvis jeg f.eks. ikke fik skrevet på listen at jeg skulle støvsuge, men gjorde det alligevel, så ryger det på listen, så jeg kan strege det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Jeg gør nøjagtigt det samme og elsker at lave to-do lister men ulempen for mig, er at jeg godt kan blive en smule frustreret hvis jeg ikke når alt hvad der står på listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det SÅ godt! Laver to-do-lister dagligt! Kunne ikke leve uden dem!
  – Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • To-do-lister altid! Både før, under og efter mine barsler.
  Netop fordi det er rart, at få udrettet noget, som du skriver. Derudover giver det for mig også overblik og ro, når jeg kan se, hvad jeg skal/gerne vil nå.

  Det lyder hyggeligt med din nye hobby 🙂 Gid jeg kunne sy og havde tid til endnu mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, jeg har det præcis som dig – er på barselens 10. Måned og er dybt afhængig af to-do lister for at føle jeg får udrettet andet en “bare” at være mor 😉 elsker at opdage man ikke er den eneste om at gøre sig sådan nogle tanker. Tak for at dele. Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også liste-fan! Og hvor sejt med syningen – håber jeg tager mig sammen til at lære det en dag. Min aftenhygge-hobby er romanskrivning – blot en wannabe-forfatter-en-af-slagsen, men hyggeligt er det (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det kunne have været mig der havde skrevet det indlæg. Jeg var slet ikke klar over, at der kunne være andre der bruger to-do-lister på samme måde (over ting som vaske tøj og lave ønskelister). Jeg er selv på barsel og kan bare godt lide at få skrevet “alt” det ned jeg skal nå, så jeg er sikker på jeg ikke glemmer det, og fordi jeg kan lide fornemmelsen af at have nået dagens to-do 😀 Sjovt indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeps. To-do lister er fantastiske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hvor er det nedtur at man lige har skrevet en total meningsfuld kommentar, og så er det kun første linje der kommer med

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Hvad gør jeg forkert? Den bliver ved… Grrrrr

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Skriver du fra iphone eller ipad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Fra iPad (-mini, men der sku jo gerne være plads til det hele alligevel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er jeres fantastiske rengøringstips - og 2 vindere!