Der er ikke så længe til...

Vi er SÅ klar til skiferie.. eller Aya er!

 photo fd990f36-3c07-4d4d-995d-8b1087dc83ef_zps86b322e6.jpg
 photo eb4ce09a-cf41-44fb-8139-be82056ce3cc_zps6cb59c8f.jpgi uge 5 skal vi på skiferie, og vi glæder og helt vildt! Vi håber at Aya vil prøve at stå på ski. Hun har fået skistøvler og ski (brugt) og nu også skihjelm. Vi synes den er mega fed, og den kan både bruges som skihjelm og cykelhjelm. Det er trods alt kun (desværre) én gang om året, at vi kommer på skiferie, så det er rart, at den kan bruges som cykelhjelm også. Det er en EGG Helmet, hvor vi har valgt et rødt skind og en fin prinsessekrone. Virkelig fin! Og hun har allerede brugt hjelmen på vej til børnehaven, og er meget stolt. Det har nogen af Jer set på Instagram 😀 Hjelmen er fra Northsport, som sælger seje cykler og udstyr. Når det bliver Alvins tur, så er det så smart, at vi bare kan putte et nyt skind på og en anden gadget, og vupti, så har han en drengehjelm. Til den tid er Aya alligevel for stor til denne.

Er den ikke sej??

Hvad er Jeres erfaringer med skiferier og små børn? Aya vil være 3,5 år når vi er afsted. Har I nogle gode råd? Vi regner med at hun skal på skiskole, og forventer ikke det vilde, men forhåbentlig bare, at hun hygger sig og bliver glad for den form for ferie, for det er noget vi virkelig elsker herhjemme 😉

– Sebrina

 

6 kommentarer

 • Den er så sej! Har kigget på en med mohawk og Union Jack skin til min dreng – det er da et must have! (….og en opfordring til at jeg snart skal begynde at cykle igen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja total must have 😉 Du må godt vent med cyklen, vejret bliver nok ikke bedre den næste tid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • og for “os” der ikke er på instagram…må vi også se 😉

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   ja det kan du tro. Må lige få lagt billedet på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg startede på ski som 1.5 årig og det gik fint – har stået lige siden! Jeg stod ikke så meget i den alder, men kom ud hver dag og det kan man sagtens i den alder, så 3.5 er fuldkommen do-able for et barn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   wauw! 1,5 år- imponerende! Så må du være en haj!?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er ikke så længe til...