Sammenhæng mellem livstil og evnen til at få børn?

Vores String reol

 photo stringr_zpsbe9ccf8e.jpg
Der flere der har spurgt ind til vores reol. Det er en String reol, og da vi boede i den gamle lejlighed, brugte vi den som et lille kontor inde i soveværelset. Nu bruger vi ikke skrivebordspladen, men har i stedet brugt den i stuen som bogreol. Vi mangler dog en tidskriftholder, som vi godt kunne tænke os i grå, for at skabe lidt kontrast, og så det passer til vores betonbordplade i køkkenet. Der er mange muligheder med Stringreolerne, og det kan sagtens være, at vi kunne finde på at investere mere i det 🙂 Vi har købt vores hos Designdelicatessen.

– Sebrina

2 kommentarer

  • Den er godt nok fin! Og virkelig smart at kombinere reol og skrivebord. Det kunne jeg godt finde på at gøre i vores lille to-værelses, hvor det jo gælder om at få flettet mange funktioner ind på meget lidt plads 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er super smart:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammenhæng mellem livstil og evnen til at få børn?