Hvad jeg laver her til aften

Året der gik 2013 #1

2013 lakker mod enden nu, og derfor er det også på sin plads at se lidt tilbage. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at det har været et vildt år for os. På den gode måde! Vi har slået os ned et sted, og vi er gået fra at være en familie på tre til nu at have to børn på bagsædet i bilen og to voksne foran. Sådan en rigtig familie. Vi mangler hunden og stationcaren, og så er vi ved at være der 😉

Vi lægger ud med januar, som faktisk var en rigtig god måned for os! For det startede med købet af ny bolig. Nøøøj, hvor kørte vi mange gange til Solrød Strand, for at se om byggeriet skred frem, og det var så syret at vide, at det altså var VORES hjem, og det var her vi skulle slå os ned. Det føltes helt rigtigt inde i maven, og det gør det heldigvis stadigvæk.
 photo bad76701-ede1-4a9c-9d43-eabc6659bb12_zpse265c946.jpg
Inde i maven var der ikke kun sommerfuglespænding, men også et lille væsen, som voksede sig større, og maven begyndte for alvor at blive lidt synlig. photo f2df60ad-a1a5-448c-9637-fb1a059a898b_zps3940fa97.jpgVi nød Aya, som for alvor var begyndt at blive en stor pige (2,5 år gammel)! I januar måned smed hun sutten (som julemanden havde været forbi og hente), uden de vilde problemer. photo dc3c3da6-0979-4478-a4fd-84e43adb0103_zps9575d040.jpgI januar fik vi også tilbudt en børnehaveplads til hende, hvilket mine graviditetshormoner slet ikke kunne bære ;-). Men vi endte heldigvis med at sige ja tak til pladsen, hvilket var det bedste vi kunne gøre, da hun var helt klar, og først fik en børnhaveplads her i Solrød flere måneder efter vi var flyttet.
 photo jan_zps2712d38c.jpgSå blev der ellers bagt bananbrød uden sukker og spist chili con carne, og Aya og jeg var til vores første bloggerarrangement i samarbejde med LEGO Duplo. Jeg havde min sidste nattevagt pga. graviditeten, hvilket var en befrielse. Nu glæder jeg mig næsten til at komme i nattevagt, så jeg kan komme til et tomt hjem, og få lov til at sove uden børn i huset… Det er lidt syret at have det sådan!

 photo b4a41d7a-c599-4a3e-b238-17ec3a511c20_zpsaefc1f4f.jpgNå, men vi også nydt den friske kolde luft i januar og var en del på legepladsen med Aya. Noget vi gjorde os meget i inden vi fik have!

Det var en rigtig god januar, men har på fornemmelsen at januar 2014, også bliver super god! Den skal i hvert fald nydes, for det er den sidste måned, hvor jeg og Alvin er fuldt på barsel sammen. Den 10. januar bliver vinderen af skikonkurrencen fundet, og det ville jo være helt sindssygt, hvis det blev os!! Vi har fået så mange stemmer, og er meget taknemmelige over, at I, vores venner og familie har været så søde at stemme og opfordre andre til at stemme på os. Så 1000 1000 tak skal I have, det betyder mere end I nok lige går og tror :-). Selvom vi jo også skal afsted på skiferie om ikke så længe, så er det bare noget helt særligt, at kunne komme afsted bare Nicolai og jeg. Det lyder nok forkælet med to skiferier! Men sandheden er, at den skiferie vi skal på om lidt, er delvist sponsoreret af mine forældre, og så har vi sparet op til resten. At købe ny bolig og være på barsel, er bestemt ikke noget man bliver rig af lige her og nu, og derfor er vi dybt taknemmelige over, at mormor og morfar har hjulpet os med at kunne komme afsted på ski. Måske det bliver den første og sidste udenlandstur i 2014. Sommerferie tænker vi slet ikke på, før vi har et større overblik over ferie og økonomi. Det vil nok kræve nogle gode helligdagsvagter for mit vedkommende ;-).

Der vil (sjovt nok) komme flere tilbageblik for året der er gået, og egentlig er jeg ret vild med at kigge tilbage på året der er gået, for 2013 har uden tvivl været særligt godt!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg laver her til aften