Vind Derma til din baby - eller dig selv ;-)

Aya tilbage på eget værelse

 photo 8cce0711-b643-4a37-9304-4309cd956f0e_zps1ce931b9.jpg
I tirsdags tog vi beslutningen om at rykke børnene tilbage på hver deres værelse igen, for de vækkede hinanden om aftenen og natten… Og det kunne ingen af os mere holde til!

Så kan det være det bliver aktuelt når Alvin en dag sover igennem om natten, hvilket kan føles som umuligt ;-). Aya kommer dog alligevel ind til os i løbet af natten og sover. For tiden er det åbenbart noget hun har brug for, men så længe hun ligger i fodenden, så bliver vores søvn ikke så forstyrret. Så længe hun falder i søvn i egen seng og kommer i løbet af natten, så tager vi ikke nogen “kamp”. Hun har brug for trygheden og den får hun. Så nu er der lidt indretning der skal tænkes igennem til begge værelser.

Indlægget her er skrevet fra mobilen. Vi har nok lige så travlt som mange af jer andre derude med at få arbejdet,  julehygget, købt de sidste gaver, pakket ind og andre gøremål! I dag synes jeg allerede jeg har nået en del, men der er stadig en masse på to-dolisten bl.a. er der nogle børn der skal have fornyet pas/lavet pas. Ja, vi er da ude i god tid 😉

– Sebrina

 

2 kommentarer

 • Randi

  God ide, nattesøvnen er bare for vigtig!

  Og er glad for at i ikke helt har droppet ideen om at de kan dele værelse, det har nemlig været til stor inspiration for mig. Venter nr 2 til maj, og der er storebror knap 3.5 år, så krydser virkelig fingre for at de kan dele værelse på sigt, når det værste natteroderi er overstået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line GJ

  Sabrina, ved ikke om det er muligt og om hun vil føle det er tryghed nok.. Madrasser på gulvet ved siden af sengen bruges her og fungere fint, skrevet af tøsen på 16 der stadig engang i mellem sniger sig ind og ligge på gulvet. Bare et lille tip når nu de kære børn bliver ældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Derma til din baby - eller dig selv ;-)