Vinderen af Derma konkurrencen (og lidt jubel!)

Ayas favoritserier på Netflix

 photo netflix_zps608efd90.jpg
Nu har vi haft Netflix i over et år, og det er ikke noget vi kommer af med. Tværtimod så har vi opsagt vores store TV-pakke og fået os en lille, da vi efterhånden ikke ser så meget på TV andet end TV2 og DR’s programmer. Vi er efterhånden ret store fans af DR3, som viser nogle gode anderledes programmer. Vi er trætte af alt det crap der efterhånden er i flimmerkassen, og så fik vi nok! Simplethen. Og vi havde jo Netflix med gode serier og film som supplement, så gad ikke betale mere for så meget dårligt fjernsyn! Det eneste “minus” er, at Nicolai ikke kan se så meget sport som førhen, men det har han ikke nogle problemer med – endnu 😉

Nå, men da jeg gik på barsel i marts, spurgte jeg jer læsere om I kunne anbefale nogle gode serier på Netflix, og der kom mange gode bud, og mange af serierne er allerede set og venter på flere sæsoner 😉 Jeg har godt nok brugt en del tid sammen med Netflix her under barslen, så snarest kommer der et indlæg om mine yndlings her på Netflix 😉

Men først vil jeg dele Ayas favoritter. For er der én herhjemme der er glad for Netflix, så er det Aya 🙂 På hendes Ipad har hun adgang til Netflix Kids, hvor hun selv får lov til at vælge hvad hun vil se. Den er “låst”, så hun ikke kan se andet end film og serier for børn. Det er dejligt ikke at skulle tænke over det!

Hendes favoritliste er

Dora Udforskeren. Hun er helt med når Dora og hendes ven Boots beder om hjælp til al fra sang og matematik til løsning af gåder. Dora snakker også til tider engelsk, som Aya også allerede har fanget og synes er sjovt! Ret imponerende alligevel!

Den lille prinsesse. Som handler om en lille temperamentsfuld prinsesse, som jeg tror hun kan identificerer sig lidt med 😉

Jordbær Marie. “Jordbær-bær Marie….”. Dén sang er vi liiidt trætte af herhjemme, haha.

– Rulle Kugle Ole.
En serie som hun har set hele sæsonen af, men sagtens kan se igen 😉 Serien handler om den gæve robotdreng Rulle Kugle Ole og hans muntre barndom, og er en musikalsk tegneserie. Den er ret fin!

– Rasmus Klump , som var den første serie hun så på netflix, og i meget lang tid kun den eneste. Men hvem elsker ikke Rasmus Klump?

– Svampebob Firkant har hun også haft en periode med :-).

 – Timmy, eller F for får som den hedder på Netflix. Mon ikke de fleste forældre kender til “Timmy, åh Timmy!” og de mange MÆæææ!’er, som er i løbet af sådan en episode!? Lidt til at få tics af, men også et hit for Aya.

-Shrek og venner er toppen lige nu, hvilket vi forældre ikke har noget imod 😉

Vi er lige blevet en del af Netflix’ Stream Team, hvor vi får tilsendt tips om film og serier på Netflix, samt får tilbudt nogle konkurrencer for jer læsere, og adgang til at smugkigge på Netflix’ egne serier før de fleste. Så det er et samarbejde vi glæder os meget til, og håber I læsere og ikke mindst vi vil få god gavn af!

I morgen, hvor det er juleaften (!) udkommer Netflix’ første egen tv-serie for børn. Turbo FAST, som handler om sneglen Turbo og hans adrenalinhungrende sneglevenner, som danner deres helt eget Fast Action Stunt Team (FAST). De kaster sig ud i nye udfordringer, drager på spændende eventyr og møder vanvittige konkurrenter. Vi har set traileren og Aya var meget begejstret, og kunne ikke helt forstå at tegnefilmen ikke varede længere!? Men har lovet, at vi skal se den allesammen sammen i morgen tidlig inden vi drager ned til mormor og morfar for at fejre julen.

Fortæl meget gerne om jeres børns favoritter på Netflix, så vi kan få lidt inspiration, selvom det måske ser ud til at Aya har set samtlige serier derinde 😉

– Sebrina

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Dora har børnene også set rigtig meget herhjemme, og det er rigtig sjovt at de lærer lidt engelsk samtidig med. Er det i øvrigt ikke også i den serie, at de sidder og råber “HUGO MÅ IKKE HUGGE”? Lidt træls i længden, ik? 😉

  Men ellers hitter Winx Club og Backyardigans hos begge lige for tiden.

  Vi er også blevet en del af Netflix Streamteam. Så hyggeligt 🙂

  Rigtig god jul til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Vi har kun haft netflix i små 4 måneder men ungerne er vilde med det. Her er der blevet set en masse den lille prinsesse, Shrek, duck tales, svampe Bob firkant, Cars og barbie – men det største hit er backyardigans, hvis min datter fik lov ville hun se det non stop fra morgen til aften og jeg tror snart jeg kan samtlige afsnit udenad og ungerne danser med på alle danse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Derma konkurrencen (og lidt jubel!)