To skiferier som gravid

Den bedste vintercreme

 photo 56a3622b-d656-4e94-af0f-1183e8456039_zps84816fc6.jpg
 photo 971a41a1-6d61-4a0f-a648-b9c21bae871a_zps679244d0.jpg
 photo 58b5403a-b8cc-4939-a9b4-aafc348a7857_zps74ea131c.jpgJeg har nævnt det før, men jeg bruger Dermas eco babycreme til mig selv, og her om vinteren er den særlig god. For et par uger siden var Alvin og jeg inde til event (hvor der var børnepasser!) på det lækre STAY hotel, hvor Derma havde inviteret til lækker morgenmad og en masse nyttig viden fra nogle meget dygtige og kloge kvinder fra henholdsvis Astma-Alergi Danmark, Miljømærkning Danmark og Kvalitets og Miljøchef fra DermaPharm A/S. Når jeg hører om alle de skadelige kemikalier for vores sundhed og miljø, kan jeg tage mig selv i at sidde der og være helt stolt over, at jeg i forvejen bruger Derma produkter og andre produkter som minimum har den blå krans eller den grønne svane. Men det burde jo ikke være sådan! For i princippet er det jo ikke så svært at vælge produkter, som er gode for vores egen og børns sundhed og vores natur. Markedet er efterhånden stort, og det er muligt at kunne pleje sin hud med gode produkter, som er uden parfume, parabener og farvestoffer uden at gå ned på kvalitet og pris. Faktisk er mange af de produkter billigere end så meget andet! Nå, jeg skal ikke sidde her med en løftet pegefinger, for det var egentlig ikke planen. Jeg fik nemlig en lille goodiebag med hjem, og deri var Dermas eco babysalve, som jeg har opdaget er super god til de tørre vinterkinder og sprukne læber. Det fik Alvin i fredags efter to lure udenfor og en kold tur på armen. Vi havde ingen fedtcreme på lager, så det var en god måde at få den testet på- og den virker! Jeg havde ellers lige foreslået til eventet, at de skulle lave en riiiigtig fedtcreme ala Ceridal, fordi den var musthave til de tørre vinterkinder og læber ;-). Det er indtil videre ikke nødvendigt :-).

Jeg blev også lige gjort opmærksom på, at de har fornyet deres eco rensegel i womanserien, men den har jeg ikke fået testet endnu, da jeg stadig har en del tilbage af min Matas Natur vaskegel, som også har blå krans og svanen, men dog ikke ecolabel, som Dermas serie har. Nogen af jer læsere der har prøvet den?   photo f4b3da01-d4f9-4f74-a603-5f6605171ab3_zpsc4c51b95.jpg

 

– Sebrina

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To skiferier som gravid