Udsalg til børnene

Hvad jeg laver her til aften

Nogen hader mig sikkert for det! Men jeg vil gerne dele lidt ud af den træning, jeg laver herhjemme. Jeg har ikke lige skruet en film sammen selv endnu, så nu får I en af de der irriterende træningsvideoer fra youtube, men jeg bruger dem altså, hvis jeg er løbet tør for ideer, eller bare ikke gider tænke over nogle øvelser selv!

Her er en god hurtig sag for maven – brug evt. lidt lette håndvægte!

og her er en god sag for numsen;-)

Det program vil jeg “køre” igennem nu og hoppe i seng derefter. Bad, tja, det venter jeg altså med til i morgen! Så klam er jeg altså, når det bliver så sent.

Jeg vil prøve at gøre mig mere i, hvordan mine træningsrutiner er osv., for det fylder en del, og det er måske ikke så tydeligt her på bloggen. Ikke at det skal blive en træningsblog, slet ikke, men måske det kan inspirere en smule, eller bare er spændende at læse/se lidt på!?

– Sebrina

4 kommentarer

 • Charlotte

  Er altid fedt – med lidt træningsindlæg – specielt i denne tid. Er selv på jagt efter nogle øvelser hvor man kan have den lille med på slæb. Bruger selv youtube en del – her kan man finde alle mulige øvelser – og træningspas der lige passer til ens tid.

  Godt fornøjelse med træningen og godt nytår til dig og din familie 🙂

  Charlotte
  Kig forbi min blog hvor der i øjeblikket kører en konkurrence
  Fit-mom.bloggersdelight.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg vil helt sikker gerne læse mere om dine træningsrutiner. Jeg er gravid med mit første barn og har termin her i januar, hvilket jo betyder, at der ikke lige er mulighed for at tage i træningscenteret den første tid. Derfor kunne jeg særligt godt tænke mig noget inspiration til træning i hjemmet efter en fødsel og hvilke redskaber, jeg skal overveje at anskaffe mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Skønt med nogle gode forslag til videoklip! Så overskueligt når man ved de kun tager ca. 10min stykket…..og så kommer man alligevel til at svede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   ja jeg har det på samme måde! Godt at kunne give lidt inspiration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg til børnene