Søskende..

Så blev det jo 1. søndag i advent! Og det skal fejres ;)

 photo egg_zps02599d32.jpg
Derfor har vi på vores egen forespørgsel samarbejdet med northsport.dk om at udlodde en valgfri EGG Helmet til et heldigt barn til en af vores læsere! EGG Helmet er den perfekte hjelm til dit barn. Det er en universal hjelm der er CE godkendt til cykelbrug, på rampen, til skisport og vandsport. Aya har brugt sin hjelm sammen med løbecyklen, og så skal hun jo også have den på, når vi skal på skiferie. Den er mega sej, og det er muligt at skifte design på 10 sekunder med de mange forskellige skins. Det er muligt at få hjelmen i en str. S (48-52cm) og str. M(52-56). Der er tale om en samlet værdi på over 750 kroner.

For at deltage skal du:

– skrive hvilket skin og add-on hjelmen skal have, og i hvilken størrelse.

Så trækker vi vinderen 2. søndag i advent 🙂

Vi håber I har haft en fantastisk 1. december samt 1. advent. Herhjemme havde nissen lagt en fin gave til Aya, og farvet mælken lyserød til stor begejstring hos Aya. Hvor har hun dog bare fortalt og fortalt. Det bliver en dejlig måned – uden tvivl! Vi har været ude og se indendørs fodbold hele dagen i dag, og er helt smadrede nu, så vinderen af de 10 Starbucks trækker vi i morgen, så du kan lige nå at være med 😀

– Nicolai & Sebrina

72 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskende..