En god risalamande med appelsinsauce og karameliserede mandler

Vind Derma til din baby – eller dig selv ;-)

 photo e9aa5d97-4db5-42b2-ac6e-81f5b25c4b0e_zps03ece789.jpg

Bedre sent end aldrig ik? 😉 Vores sidste adventskonkurrence er noget lækkert for huden. Særligt til babyer/børn, men som nævnt, så bruger jeg selv Derma babycreme og nu også salven til mig selv. Så hvis man ikke har børn, så deltag gerne alligevel 🙂

Der er kemi alle steder. I vores mad, emballage, rengøringsartikler, makeup og hudpleje.  Derfor er det vigtigt at de cremer, vi smører vores børn ind med, giver næring til huden og ikke indeholder uønsket kemi. Samtidig er det jo ikke kun fars blå øjne og mors gode humør, vi giver videre til vores børn. Det er også vores vaner! Nok så gode gener kan ikke kompensere for usunde vaner. Heller ikke, når det gælder hudpleje. Visse stoffer ophobes i kroppen, og vi kan risikere at give den skadelige kemi i arv til vores børn, hvis vi ikke tænker os om. Så når det handler om hudpleje, er det også vigtigt at tænke fremad. Også når baby er intern 😉

Derma Eco Baby bærer både det officielle nordiske miljømærke, SvanenAstma-Allergi Danmarks mærke, Den blå krans og økologimærket Ecocert.

Hvis du vil være den heldige indehaver af en lækker bæredygtig stofpose med Derma Eco Baby produkter; herunder Derma Eco Baby Creme, Derma Eco Baby Salve og Derma Eco Baby Shampoo/bad skal du svare på følgende i en kommentar herunder:

Er alle produkterne i Derma Eco Baby både Svane, Ecocert og Astma-Allergi-mærkede?

1)    Ja

2)    Nej

Så finder vi vinderen på søndag d. 22. december!

– Sebrina

100 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god risalamande med appelsinsauce og karameliserede mandler