Gaveindpakning

Vinderen af Derma konkurrencen (og lidt jubel!)

 photo 1d4da83b-1aa9-4bab-b80f-c1dcb86716d6_zps3d11707d.gifSå har vi lige fundet vinderen af de lækre Derma eco baby produkter, og det blev Pia Eriksen, som allerede har fået besked! Stort tillykke med det!!

Vi har også lige læst, at vores indlæg om vores skiferier da jeg var gravid, er blevet udvalgt blandt finalisterne, til at vinde en skiferie hos Danski for to. Det er vi jublende glade over, og hvis I har tid og lyst, ville vi jo blive meget meget glade, hvis I havde lyst til at stemme på os lige her :-). Dengang Aya var otte måneder gammel, tog vi tre dage til London (med to overnatninger), og selvom det da var hårdt at være væk fra hende, var det bare så godt kun at være os to sammen, hvor vi kunne bestemme dagsordenenen uden hensyn til andre. Hvis vi er så gigaheldige at vinde, ville det også “kun” være tre overnatninger, og ved godt at mange aldrig kunne finde på at gøre det, men det kunne vi altså godt. For os er det bare vigtigt at gøre kæresteting uden børn, for at familielivet går op i en højere enhed. Her til formiddag havde Nicolai arrangeret, at mine forældre passede børnene i nogle timer imens vi fik os en god brunch på vores yndlingscafé i Valby, hvor vi før har boet. Det var 2. gang vi var ude sammen uden begge børn, og det var så skønt! Og tør godt indrømme, at det ikke var svært at efterlade Alvin til mine forældre. Husker tydeligt hvordan jeg havde de mange første gange Aya skulle passes, men her “2.gang”, er der ingen problemer ;-). Ravnemor!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveindpakning