Husk det er muligt at vinde! Og noget om min svageste side..

 photo 6e497790-2ec1-4e60-8fe0-65fbc44486bb_zps0584dc21.jpg
Selvom vi nu ligger nr. 2, og nok ikke vinder, så skal I skønne og søde læsere stadig vide, at det er muligt at vinde denne lækre lampe! Vi trækker jo vinderen på fredag, hvor også vinderen bliver fundet i Danski’s bloggerkonkurrence. I kan vinde lampen ved at deltage her.

Jeg er sgu en dårlig taber, og sidder med en øv-følelse lige nu. Skulle lige tjekke status her til morgen, hvor det viser sig, at vi er bagud med 10 stemmer. Og i går førte vi med over 20. Sådan går det op og ned, ligesom Alvin igen i morges stod op på den forkerte side af 6 ;-). Jeg er faktisk også en smule bitter. En bitterhed jeg flover mig over. Det skyldes, at vi er bagud til en blog, som helt sikkert drives af nogle dygtige damer, men som jeg læser det, “kun” har eksisteret siden december 2013 (hvor konkurrencen satte igang), og som har tre følgere på bloglovin (hvoraf den ene er mig, for det er helt sikkert en blog med potentiale :-)). Jeg troede faktisk at denne dame ville løbe med sejren, og jeg ærgrer mig over, at vi har brugt så meget energi og (jeres) tid på en konkurrence om tre dages skiferie, hvor det nok viser sig, at det som sådan ikke er bloggen, indholdet af blogindlægget og vores læsere, som sådan har den store indflydelse på konkurrencen. En konkurrence som jeg læste som en blogkonkurence, men som nok bare mere handler om, hvor mange stemmer man kan få via facebook. Derfor bliver det da også sidste gang, at vi deltager i sådan noget 😉

Så her fik i indsigt i min svageste (men også én af de stærkeste) sider; nemlig at jeg er en dårlig taber. Jeg hader at tabe – i alt! Og jeg kan blive helt sur over mig selv, at jeg ikke kan tage et nederlag med et smil, for det kan jeg stort set aldrig. Måske hvis jeg taber kapløbet til Aya, så okay, men når dét er sagt, så er det heller ikke hver gang, at hun får lov til at vinde kapløbet. Sådan har jeg selv haft det da jeg var lille. Når vi spillede fodbold med min far ude i haven om sommeren, sørgede han altid for, at vi altid troede på at vi kunne vinde, ved at lade os spille tæt, men i sidste ende, så vandt min bror og jeg ikke. Eller jo, når vi blev ældre og dygtigere, og min far ikke længere kunne følge med 😉 Nogen vil mene at det er grotesk. Det tror jeg ikke på at det er. Jeg har altid spillet til sidste fløjt, og kæmpet for min sejr, om det så var i ludo, uno, fodbold, badminton, trivial persuit osv., og derfor har jeg jo heller ikke heeelt opgivet denne dumme bloggerkonkurrence, for så var dette indlæg jo ikke blevet udgivet ;-). Jeg har aldrig kunne se nogen idé i at stille op til noget “for sjov”, og jeg kunne blive helt irriteret på mine kammerater, hvis vi spillede fodbold i frikvarteret, og de sagde “slap nu af Sebrina, det er bare for sjov!”. Det var og er det ikke i mit hoved.

Tab og vind med samme sind, som man siger. Dét kan jeg bare ikke helt. Men jeg øver mig :-). For helt ærligt, så ville jeg ønske at jeg var bedre til at tabe…

Er I søde at lægge en kommentar, hvis I er en lige så dårlig taber som jeg? 🙂 Bare så jeg ikke føler mig helt alene!

– Sebrina

27 kommentarer

 • Du er ikke alene hehe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis derfor jeg ikke gider den slags 🙂 Har ikke en dyt med indhold at gøre, men kun hvem der har flest følgere det ene eller det andet sted. Var sidste år med i finalen om en rejse også, men hende der vandts indlæg var helt off topic. Hun havde bare 10 * så mange følgere. Så kan sagtens følge din bitterhed! Synes dog heller ikke det er fair når blogs udlodder diverse præmier for stemmer. Meget bedre hvis det var en uvildig pr jury eller lignende der bestemte 🙂

  http://www.Blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Åh! den fornemmelse kender jeg bare helt for godt! Jeg er den dårligste taber i verden. Nægter selvom at deltage hvis jeg ikke øjner bare en lille chance for at løbe med sejren 😉 Helt skørt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Haha sådan har jeg det også! Derfor jeg blandt andet aldrig rigtigt har gjort mig i håndbold… For det var jeg ikke særlig dygtig til 😉 Og egentlig også hader at bowle!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Thaysen

  Hej Sebrina! Jeg ville ønske jeg var en dårlig taber engang imellem – der er ikke det store konkurrencegen i mig 🙂
  Efter Elva er kommet til verden (29/11) er bloggen blevet god ammelæsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Åh Fie, stort tillykke. Sikke et fint navn hun har fået. Er glad for at du kan få brugt lide af ammetiden herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Nu kender jeg hverken jer eller “ruthogruth” men ja du er en dårlig taber og viser det ganske tydeligt i dette indlæg, du har om nogen promoveret jeres blog med henblik på at få stemmer til denne konkurrence.
  Den blog du omtaler eller “denne dame” så har den eksisteret siden oktober 2013 og er dermed IKKE oprettet for at kapre stemmer, og der er faktisk ikke et eneste indlæg på deres blog der beder folk om at stemme ligesom du gør.
  Du skriver også om facebook, ja og ? det er jo ligesom den eneste måde vi andre kan stemme på så jeg forstår ikke dit opkast om facebook..
  Det er ikke klædeligt at du omtaler et andet par som du gør.

  Så jeg behøver vist ikke at fortælle hvor jeg sætter min stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Lone. Jeg undrer mig over, hvordan du er kommet herind forbi? For som du selv skriver, så er det tydeligt, at du hverken kender os, vores blog eller læser indlægget som du har valgt at smide sådan en kommentar efter. Jeg ved ikke hvilket par du mener, som jeg omtaler… negativt eller hvordan skal det forstås? Eller mit opkast over facebook? Og så er jeg da glad for, at du sætter den stemme dét sted, hvor du synes det bedste indlæg hører til 🙂 Sådan skal fair play også være.
   “Denne dame” er den dygtige Amira, hvis indlæg jeg selv syntes havde skrevet et af de bedste indlæg, og jeg derfor selv personligt troede at hun ville vinde, og hun lagde også ud med at føre konkurrencen stort ;-). Hun er ja, en (ny) blogger jeg beundrer meget.
   Og når jeg læser “bloggerkonkurrence”, så troede jeg at denne ville skille sig ud ved, at det var aktive bloglæsere og bloggere som deltog, og ikke én af de mange 1000 facebookkonkurrencer som huserer rundt. Det er jo min egen fejl at have misforstået det- deri ligger min bitterhed, da jeg som nævnt, ikke er tilhænger af de konkurrencer.

   Hilsen Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Jeg har selvfølgelig læst dit indlæg men har misset at du faktisk omtaler 2 forskellige blogge og det kan da kun være “ruthogruth” du omtaler som værende bagud til .
   Nu skriver jeg ikke sådan en kommentar uden at have fulgt jer et stykke tid.

   Jeg har da stadig lov til at have min mening og du din.
   Men skal det være helt korrekt så har Instagram da intet med en blog at gøre når nu du hæfter dig ved en blogkonkurrence og du har da brugt instagram til at bede om hjælp og også sat en præmie på spil, I har jeres måde at gøre det på og de andre har deres.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Selvfølgelig har du lov til at have din mening, og den skal være så velkommen her:-) Som nævnt, er jeg ikke ude på at udstille andre bloggere, og er ked af, hvis det opfattes sådan. Jeg prøvede at beskrive mit dårligt-taber-gen ved at vores blog efterhånden har nogle år på bagen, vi har en del læsere, følgere, og har knoklet for hver en læser. Vi har ikke haft give aways hvor krav var at være fast læser af bloggen, for at “vinde” læsere på den måde. Vi vil egentlig bare have læsere, som følger os pga. indholdet. Den præmie vi har på spil nu, er som skrevet, sponsoreret for vores egen lomme, og får også omkostninger for os, når vi skal sende den afsted med posten. Det er en lampe vi selv har købt ind til hjemmet, fordi det er vores stil, og derfor skulle præmien også være til en læser, som følger os og også giver os rigtig meget igen. Og i denne omgang var det bl.a. en stemme i konkurrencen. Her kræver vi også noget, da vi ikke var interesseret i, at give den væk til en random læser, som er klikket ind ved at vedkommende følger en give-awayblog, og derfor kun klikker ind af dén grund. For ja, de give aways har vi haft, og vi vil allerhelst “belønne” vores trofaste læsere, som er her, fordi de kan lide bloggens indhold, og som motivere os til at blogge. Men selvfølgelig kommer præmien også i spil i samarbejde med konkurrencen, da jeg, som jeg nu mange gange har beskrevet, spiller for at vinde. Og dét var vores “våben”- en personlig gave til en læser. Derfor skriver jeg også, at jeg er en dårlig taber, når jeg bliver bitter/øv over at en blog som har eksisteret i et par måneder fører stort, og vi har knoklet for denne blog igennem et par år. Men det er gamet, og dét ved jeg jo godt, men det ændrer stadigvæk ikke på mit dårlig-taber-gen ;-). Det var dén pointe jeg ville have frem, men måske det ikke blev så tydeligt? Det var ikke for at hænge dén blog ud. På ingen måde.

   Vores instagramprofil hedder denormale, hvorfor vi ser den stærkt knyttet til bloggen. Ellers havde jeg valgt at kalde min profil for Sebrina el. lign, og gøre den privat. Det er bare så meget nemmere at “blogge” via Instagram end over computeren hver gang. Ved ikke om det giver mening?

   Men ja, som du skriver, så gør vi det på hver vores måde – heldigvis 😉
   Mange tak for dine kommentarer. Det er altså rart at få lidt “modspil” engang imellem og blive provokeret.

   Hilsen Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg kan desværre ikke stemme flere gange. Havde gjort det hvis jeg kunne 🙂
  Kender totalt godt det der med at være en dårlig taber. Ikke så meget i spil, men kæmper rigtig meget med følelsen af, altid at være den bedste. Det pæneste hjem, bedste karakterer, bedste studiejob, praktikplads, bedste kæreste og så videre. Det hele er jo en konkurrence, og det er jo egentlig pisse hårdt, nu hvor jeg tænker over det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   .. og lige nu fører I dag 🙂

   Hep hep !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det er kun muligt at stemme én gang, hvilket vi synes er helt fair. Ellers tager det nok også overhånd. men 1000 tak for din stemme alligevel 🙂 Nej det kan da ikke være rart at have det sådan? For hvad er det bedste? Det der er det bedste for dig, er jo nok ikke det bedste for din sidemakker? Men stræb efter hvad der giver mening for DIG – og ikke andre. Det giver mening for mig at ville vinde, det motiverer mig, udfordrer mig og bringer mig en masse glæde. For jeg ELSKER at vinde, dét kan nok ikke overraske så meget, og er efterhånden en god vinder, hvis jeg selv skal sige det. Dét lærte min far mig heldigvis også ;-). Og for mig har jeg allerede vundet. Jeg har min familie, og INTET vil nogensinde kunne sammenlignes med den følelse de giver mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Haha jeg var tæt på at begynde at græde af surhed over at have tabt en quiz nytårsaften om året der gik. Jeg førte suverænt men fik så et par strafpoint pga. to forkerte svar. Så fik en anden halet sig ind på mig og vi stod lige. Det skulle afgøres med ét spørgsmål. Og selvom jeg var hurtigst med det korrekte svar, så tabte jeg – fordi jeg glemte at sige min lyd før jeg svarede!! Arghh så dumt, så tæt på sejren. Jeg var VIRKELIG sur og min kæreste syntes bare det var sødt. Idiot… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hahaha tak for smilet på læben. For har prøvet nogenlunde det samme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uhh, er også en fæl dårlig taber!!! Havde fuldstændig glemt at stemme, men nu er det gjort:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Er glad for at vi er mange dårlige tabere derude. Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har stemt og hepper på jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har netop fået lov til at stemme på jer (igen) nu bare via min kærestes facebook – håber I vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hehe det er da lidt snyd, men tak alligevel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Claire

  Hahaha hvor er jeg glad for at JEG ikke er alene!
  Hej! Mit navn er Nina og jeg HADER at tabe! Som i HADER! Som i jeg engang snød i et kortspil mod en 7 årig, fordi hun var ved at vinde! Som i jeg faker en skade når jeg har løbet om kap med nogen, og indset at jeg er var håbløst bagud! Som i jeg IKKE accepterer ‘bedst ud af 3’ hvis jeg ikke vinder – så må det sgu hedde bedste ud af 11, hvis det er dét der skal til!
  Så nej, du er ikke alene og jeg hader når folk siger “Skidt med at vi ikke vandt – bare vi havde det sjovt..”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Du får sgu lige et like for den kommentar- hvis jeg kunne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Lige på det område er vi helt ens Sebrina men vi har jo også lært det fra samme træner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Lige på det område er vi helt ens Sebrina men vi har jo også lært det fra samme træner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhåhåhåh! Hvor jeg kender det! Engang spillede jeg tremandswhist med mine søskende og havde hørt meldingen forkert, så havde byttet alle mine kort til virkelig god solekort. Men der var blevet meldt uden trumf! Så udvandrede jeg i vrede! Ikke engang sådan “ej pis, nu gider jeg ikke mere!” Men “jeg er så stinkende sur, at jeg ikke kan være i samme rum som jer!!!” Så skulle man tro det var da vi var børn. Men jeg var altså 25!!!!

  Ps. Jeg tror da I fører igen?!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *