Fødselsdagsønsker til hende der bliver 28 år!

Alvin 9 måneder!

 photo 4d6b4ed1-0ac4-4b02-8946-cc0eda7d3924_zps774ae2fb.jpg
 photo 7db8860a-f093-499a-b091-21b1a348a772_zps054c0727.jpg
 photo fdabff5a-3c4f-49e0-bfd7-475d1cbbe93b_zps100d768f.jpgMan er ved at være et stort barn, når man kan sidde ude i haven og lege. Og hvor er det fantastisk at foråret er kommet lidt før end vanligt. Græsset trænger allerede til at blive studset 😉 Nå, men det er jo en hel uge siden at Alvin rundede de 9 måneder, og det er meget hyggeligt at lave en lille status.

– han er kørt ind i vuggestue, og er sååå dygtig, sød og forkælet dernede 😉

– han sover igennem om natten (det tør jeg godt skrive nu, for det har varet en måned snart!)

– men står gerne op før 6. Eller de sidste par dage har den været efter 6, og det må gerne fortsætte

– blev ammet sidst for tre dage siden, så det er nu slut. Lidt vildt!

– elsker at udforske storesøsters værelse og kan bruge laaaang tid derinde. Der er generelt sket en meget stor forskel med ham efter han er begyndt at kravle, rejse sig op ad ting og gå rundt langs ting. Han har ikke behov for kontakt efter fem minutter, og føles derfor ikke så “krævende”. Og det lyder måske forkert at sige, men det er altså lidt sådan at vi har oplevet ham, fordi han nærmest konstant har haft behov for at være på armen inden. De som har mødt ham, giver mig ret 😉 ikke fordi han ikke er en glad dreng, for det er han virkelig, men han er skam også en dreng der ikke “nøjes”. Og på en eller anden måde, er det da også fedt. Der er ingen tvivl om, hvad han vil. Om det er at sove eller spise 😉

– og appetitten. Jamen, det er bare utroligt! Han spiser og spiser og noget af tøjet i str. 80 er ved at være for småt!

– har haft øjenbetændelse

– siger “mam mam mam” (hvad mon dét betyder :-D), “da” (tror det betyder far- øv, for moren), “Ar Ar” (Aya ;-))

– vinker, danser, rækker tunge og har tegn for ‘drikke’, ‘mere’ og ‘jeg vil op’.

Er bare en lækker charmerende fyr. Øj vi elsker ham så højt allesammen herhjemme.

På billedet er han iøvrigt i det lækreste blødeste og økologiske regntøj fra yndlings Freds World. Det kan købes hos BeeBoo, og er pt. på tilbud til 299 kroner. Til pressedagene i efteråret 2013 så jeg på den kommende kollektion fra Freds World, og jeg er blevet helt tosset med mærket. Synes de laver så sejt drengetøj! Var ret hooked på, at han skulle have denne dragt på til fastelavn, men Nicolai fik lige påpeget, at det er en sommerdragt, og at han da i hvert fald ikke skulle have strømpebukser på. Nå nå. Men til sommer må han eje den 😉

– Sebrina

 

5 kommentarer

 • Tine

  Hvor er jeres dreng bare sød som han sidder der i græsset. Han ser virkeligt altid så sund og harmonisk ud!

  Vi har også en dreng der ikke “lader sig nøjes” (meget god beskrivelse i øvrigt) og jeg prøver også at tænke at det er positivt, selvom det da også kan være hårdt ;). Iøvrigt dejligt at du fortæller så positivt om Alvins oplevelse med vuggestuelivet. Synes efterhånden det er lidt anstrengende med alle de negative holdninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det kan nemlig være hårdt! Særligt følelsen af utilstrækkelighed har ramt mig en del gange. Vi mærker en markant forskel her efter han er blevet så mere mobil og er startet i vuggestue. Ja der er pt. ret meget fokus på de negative sider af vuggestuemiløjøet- synes også det er vigtigt at vise de gode sider. Og pt. går det bare så fantastisk med ham og han stortrives! Det er SÅ dejligt 🙂
   – Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Han er simpelthen sådan en frisk og lækker dreng, ham Alvin.
  Vi har Anna på knap 7 mdr. som virker af samme type som Alvin, “der ikke lader sig nøjes”, rigtig god beskrivelse!
  Anna skal starte i dagpleje når hun er knap 9 mdr. gammel, jeg er helt på herrens mark med hvad jeg skal have fat i af ting og sager til opstart! Kunne det være du (I) vil lave et indlæg om hvad Alvin har med i tasken til vuggestuen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Trine!
   Jamen det kan du tro at jeg vil- ikke at jeg er en mester til det med det korrekte udstyr, men kan da skrive noget om, hvad vi har haft brug for til begge børn 😀
   – Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker til hende der bliver 28 år!