God mandagsmusik

Fødselsdagsønsker til hende der bliver 28 år!

 photo PicMonkeyCollage_zps08c42097.jpg
adidas sneakers/ Maanesten armsmykkeMonki jakke/  Mumi på eventyr krusadidas leggins / Stilleben stempelkande/ Abilica dumbbels 2kg, 3kg, 5 kg og 6 kg CIATÉ neglelak/ foof.dk solbrille Sirlig wallsticker/ Monki bluse/  Ruby Baby ørering/

Om en uge har jeg fødselsdag, og jeg har da naturligvis ønsker 😉 Har sådan en permanent ønskeliste liggende på min computer, hvor jeg redigerer i løbet af året. Det synes jeg faktisk fungerer ret godt, og det er altid rart at kunne strege nogle af ønskerne af;-) Der står mange flere ønsker på listen end ovenstående, men nu får i lige et lille indblik! Jeg er sådan én der altid har maaaange ønsker.

– Sebrina

4 kommentarer

 • Tina Hoffbeck

  God solskins eftermiddag:-)

  dejlige ønsker du har der, især dine Adidas leggins er et hit herhjemme.
  Vi modtog chokoladerne i dag og skal smage på dem om lidt, dejligt og endnu engang tak!
  Tillykke med fødselsdagen, hvis jeg skulle glemme det:-)

  Hilsner og alt vel ønskes herfra Maria og Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Claire

  Uh, nogle skønne ønsker! Det er min svigerinde, som har Ruby Baby – hun laver såååå fine ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ej hvor sejt! Ja jeg er vild med de lækre sager 🙂
   – Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God mandagsmusik