En masse vitaminer skal hjem til...

Første “lange” dag i vuggestuen

 photo c148cff7-394b-47fb-acc1-f674aa8cd01b_zps13741e37.jpg
 photo 6f14fac2-8a77-46c1-b4c5-b19b17853685_zpse841a530.jpgI dag afleverede Nicolai Alvin i vuggestue inden han kørte på arbejde. Så i dag får han begge sine lure dernede. Det er gået så fint med indkøringen, og vi har taget det meget stille og roligt. Han har ikke haft en hel dag endnu, men det får han i dag. Eller jeg henter ham lige så snart han vågner efter middagsluren ;-). For selvom jeg jo har det fint med vuggestuen, så er det underligt at han pludselig ikke er hos mig hele tiden, og jeg tænker meget på ham. Aya har dog været hjemme i går og i dag pga. hun er blevet ramt af falsk strubehoste og feber, så hun sørger naturligvis for at få tankerne et andet sted hen. Det er faktisk første gang hun har så mange timer alene med mig, og det er faktisk dejligt at kunne koncentrere sig 100% om hende. I dag har vi ligget to timer i sengen og set ramasjang og nusset, og hvor hun dog også bare fortjener det. Selvom hun var under 3 år da lillebror kom, har hun bare tacklet det så flot. En læser har spurgt ind til vores tanker om det at få en nr. 2, og det kommer i et andet indlæg, for hvor har det dog fyldt en del i vores hoveder, og jeg har særligt gået rundt med en dårlig samvittighed over for Aya inden Alvin blev født. Men kan godt afsløre, at den dårlige samvittighed blev gjort fuldstændig til skamme ved Ayas første møde med sin lillebror. Det var et øjeblik vi havde gjort os så mange tanker omkring, og forestil jer oplevelsen af, at det hele nu går op i en højere enhed. Det følte jeg – og Nicolai, i de sekunder hvor Aya lyste af kærlighed og stolthed over for sin lillebror, som hun mødte for første gang og bare tog til sig fra start. Det var et kæmpe øjeblik og meget rørende. Nærmest lige så rørende som at føde og få babyen i armene for første gang faktisk.

Nå, den står på perleplader nu <3

– Sebrina

 

3 kommentarer

 • GUD hvor bliver han stor og lækker! Selv med en rengøringsspand charmer han – der er da ikke noget at sige til at Aya har været vild med ham fra første møde 🙂

  OG god tøjstil, Alvin (eller mor)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han bare kær, og dejligt at indkøringen er gået godt. Krydser for at det bliver ligeså let for os til den tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han har bare det kæreste ansigt! Det har begge dine børn egentlig!
  Og jeg ser frem til indlægget med overvejelser omkring familieforøgelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En masse vitaminer skal hjem til...