Om at aflevere sit guld i institution

Igen om kosttilskud- OG en give away til en værdi á 600 kr.

 photo 9537d245-0437-4808-b019-85ec0cdb96d5_zps2860560b.jpg
For et par uger siden fik vi en god sjat kosttilskud ind ad døren fra Longo. Tror de må have læst indlægget, om de kosttilskud vi tager herhjemme ;-). Det var nemlig allerede tilskud, som vi i forvejen tager –  undtagen Longo Echinacia. Mon jeg udtaler det korrekt!? Men det er nogle halstabletter med Echinacea purpurea (hvilket jeg også er glad for at skulle skrive, og ikke udtale), C-vitamin og Zink. De smager af lakrids, så det er ikke en hemmelighed, at jeg godt kan lide dem, hehe. Jeg tyede til halstabletterne samme aften vi kom hjem fra skiferien, da jeg fik en god omgang forkølelse på ferien, som var svær at komme af med. Så det var åndssvagt, at jeg ikke havde taget dem med, for zink og C-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, og C-vitamin er altid godt mod træthed og udmattelse, som altid følger med hos mig ved en god omgang forkølelse! Forkølelsen kom jeg af med efter to dage hjemme og med flere tabletter daglig, og min mor som også hev en forkølelse til sig på ferien, er stadig helt stoppet til. Så nu er jeg jo overbevist om, at tabletterne har haft en virkning :-D. At jeg så stadigvæk spiser dem er en anden sag. De smager bare godt, og så er jeg nok bare en lille smule angst for at blive smittet af en vuggestuevirus her op til at jeg skal tilbage på arbejde. Vil simpelthen ikke starte ud med sygedage, så jeg tygger tabletter fordi de smager godt, og så krydser jeg alt for at mit immunforsvar er godt boostet. Det er altid mig som er blevet smittet af diverse vira og aldrig Nicolai. Så snyd! Det skal der laves om på… Jeg har også mere energi, men det skyldes nok mere, at Alvin sover igennem nu, og ikke længere får vælling om natten. Det er ret vildt, og noget der er kommet inden for den seneste uge, for det startede allerede på ferien. Det er virkelig skønt! Han vågner så 5.30, men i dag fik Nicolai ham til at sove videre til kl. 7, så pludselig er der en lys for enden af tunnelen. Lad mig sige, at det var tiltrængt med en mere sammenhængende søvn… helt vildt endda!

Tilbage til de kosttilskud som vi tager herhjemme, og altid i forbindelse med aftensmaden.

Longo-Omega-3 simpelthen fordi kroppen har brug for flerumættede fedtsyrer. Fiskeoliekapsler har været en fast bestanddel siden min graviditet med Aya, og jeg døjer ikke med fiskeopstød, og det tror jeg skyldes, at jeg indtager dem i forbindelse med aftensmåltidet. Jeg spiser tre tabletter daglig- dog kun to da jeg var gravid! Aya får én tablet. Og hun knaser og spiser dem… yummi! Det har hun ingen kvaler med, det kan I se på nedenstående film (som Nicolai synes skal ligges på instagram med #longo, hvis I lytter godt efter;-)).

Derfor har hun heller aldrig fået de der fiskeoliekapsler særligt lavet til børn, og som koster kassen! Hver kapsel indeholder iøvrigt 1000 mg højtkoncentreret fiskeolie. Herunder de essentielle omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Jeg får jo ikke spist nok fisk, og derfor er jeg glad for mine omega-3 kapsler.

Longo Kalk  som indeholder calcium og D3-vitamin, som har gavnlige effekter på knogler og andre organer. Kalk er et vigtigt mineral, som er nødvendig for vedligeholdelsen af knogler og tænder. Vitamin D har betydning for optagelse af calcium i kroppen, og derved vedligeholdelse af knogler og tænder samt normal muskelfunktion. Der anbefales to tabletter dagligt, men jeg tager kun én, da vi er gode til at få indtaget mælkeprodukter herhjemme. I stedet supplerer jeg op med Longo D3 fordi jeg jo opdagede sidste vinter, at jeg led af stærk D-vitaminmangel. Så sidst på efteråret og frem til foråret supplerer jeg med stærk D-vitamin, for der er hele 50 mkg D3-vitamin i, og det er derfor nok med én tablet 😉 Jeg regner med at få tjekket min D-vitaminstatus igen, når jeg kommer tilbage fra arbejde, for der er garanteret en studerende eller kollega, som gerne vil øve sig i blodprøver, og så er det en oplagt mulighed ;-).

Udover dét så indtager vi alle tre multivitaminpiller, Aya får en suge/tyggetablet særligt til børn med god syntetisk jordbærsmag – og duft! Og hun husker os altid på, at vi skal huske vores ‘piller’. Jeg tager også Silica, og jeg synes altså, at det har en god effekt! Det var ikke længe jeg fældede denne gang, og mit hår vokser godt og er sundt – det siger min frisør altså selv. Så det er en hel håndfuld med kapsler og tabletter der ryger ned i forbindelse med aftensmaden efterhånden 😉

Longo har indvilliget i at udlodde Longo-Omega-3 kapsler, Longo-Kalk tabletter, Longo D3 tabletter, Longo Echinacea tyggetabletter og Longovital Acai tabletter til en af vores læsere. Det har en værdi á 600 kroner. Det er alligevel en sjat!

 photo PicMonkeyCollage_zpsf7334429.jpg

For at deltage skal du klikke forbi her, og fortælle os, hvad Longovital Acai indeholder, og også meget gerne fortælle, hvilke vitaminer og/eller mineraler du tager. Og så trækker vi en vinder mandag aften d. 10. februar. 

Og så er det snart weekend, og vores starter ud med en aften og nat uden børn. Og noget med Nik & Jay, KIDD, Stine Bramsen og flere. Det bliver sjovt!

Indlægget er sponsoreret af Longo.

– Sebrina

 

54 kommentarer

 • De indeholder antioxidanter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Senia

  De indeholder rigtig mange antioxidanter og bygger på deres longovital Classic.
  Jeg tager bare en ganske almindelig multivitamin fra den lokale discountbutik, men jeg/vi arbejder på at blive gravide, så burde faktisk udvide mit sortiment

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er antioxidanterne vitamin C og E samt tilsat ekstra Selen. Tager en ginseng om morgenen og bør vist nok egentlig supplere med lidt d-vitamin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Højt indhold af antioxidanter.
  Acai, Paprika, Rosmarinblad,Pebermynteblad,  Røllikeblomst, Græskarkerner,Hvidtjørnblad

  A, C, Niacin, E, Pantothensyre, B6, Riboflavin (B2), Thiamin (B1), D og Selen.

  Jeg tager kun en multi vitamin en gang imellem 🙂

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den indeholder frugten Açaí og er rig på antioxidanterne vitamin C og E + er tilsat ekstra Selen.
  Herhjemme er vi begyndt at tage Longo Vital +Ginseng, og jeg kan virkelig mærke en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen

  Herhjemme er det kun knægten på 6 der spiser multivitaminer, men jeg burde virkelig også få taget mig sammen til at få købt nogle ekstra vitaminer til mig selv.
  Jeg synes bare at hele vitamin-junglen er lidt uoverskuelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Longovital Acai indeholder jo Acai bær som er rig på antioxidanterne vitamin C og E og med ekstra tilsat selen.

  Hjemme hos os tager vi multivitamin piller, samt kalk, og fiskeolie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Antioxidanter 🙂
  Jeg tager en multivitamin og 2 D vitaminer hver dag ☆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Thaysen

  Tilsat Acaibær og dermed antioxidanter c og e + selen.
  Jeg tager jernpiller og vil rigtig gerne begynde på d-vitamin! Mor er træt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie s

  LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen. Jeg tager selv Zink, Selen, D og C vitaminer og det fungerer rigtig godt for mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  De indeholder antioxidanter, frugten Açaí, c og e vitaminer og ekstra selen,

  Jeg er rigtig dårlig til at huske at købe kosttilskud, så i øjeblikket tager jeg ingenting, men kunne sagtens trænge til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Schjelde

  De indeholder antioxidanter!

  Herhjemme ryger der en multivitaminpille samt en fiskekapsel ned dagligt – og jeg synes bestemt også jeg kan mærke den positivt effekt heraf, så det kunne da være skønt at blive fyldt op med friske vitaminforsyninger fra Longo Vital 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har et højt indhold af antioxidanter.
  Jeg tar helt almindelige multivitaminer, men jeg har tidligere brugt longo vitals da jeg døjer meget med forkølelsessår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard Petersen

  Nøh, en fin præmie. Svaret på det første spørgsmål er, at Acai-pillerne er rige på antioxidanterne vitamin C og E og samt ekstra selen. Og så må jeg krybe til det vitaminfattige kors og fortælle, at vi slet ikke tager nogle vitaminpiller her i hjemmet. Eller jo, den lille får nogle gange en pille tilsat kalk også (tyggetabletter med jordbærsmag, irk!), men det startede vi egentlig kun på, fordi vi var bange for, at han var mælkeallergisk – det har så efterhånden vist sig at det ikke er tilfældet, så derfor er der faktisk ingen af os, der tager noget. Udover baby og hendes d- og jern-dråber 😉

  MEN jeg ville ønske vi gjorde, får jeg tror, det ville være godt. Det er bare en ekstra udgift, som vi vist p.t. ikke har plads til i det snævre budget.

  SEJ præmie altså – hvis vi vinder og føler os KANON meget bedre og friskere efter endt indtag, så ku’ jeg forestille mig, det var noget vi ville prioritere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen.

  Vi er rigtig dårlige til at tage kosttilskud her hjemme. Men går stærkt at overvejer det, da der er lavvande på energi kontoen når man har to små børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Jeg spiser:
  2x Classic Longo vital (skøn vitamin pille, med den skønne bivirkning at den forhindrer blæner i munden)
  1x jern
  1x ammevitamin
  1x d-vitamin
  1x fiskeolie

  Den indeholder frugten Açaí og er rig på antioxidanterne vitamin C og E + er tilsat ekstra Selen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  LongoVital +Açaí indeholder açaí, der er rig på antioxidanter – og så selvfølgelig alt det andet gode, der er i de almindelige tabletter, Longo Vital Classic.

  Jeg spiser en multivitamin og en Omega 3-6-9 hver eneste dag – og det har jeg gjort i mange mange år. Tænker faktisk ikke rigtig over det længere, så måske jeg burde kigge mit behov efter i sømmene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Longovital Acai indeholder antioxidanter:-)
  Jeg tager ikke nogen vitaminer i øjeblikket men vil gerne prøve Longovital;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Højt indhold af antioxidanter.
  Acai, Paprika, Rosmarinblad,Pebermynteblad, Røllikeblomst, Græskarkerner,Hvidtjørnblad
  A, C, Niacin, E, Pantothensyre, B6, Riboflavin (B2), Thiamin (B1), D og Selen.
  Jeg tager en multivitamin hver aften efter aftensmaden hele året rundt. Lige nu er det Livol med urter. Jeg har pollenallergier og krydsreagerer over for en del frugter og nødder, så jeg tror at en multivitamin gør mig godt, når jeg må undvære en masse frugter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Den indeholder antioxidanter i form af A,C vitaminer samt selen.
  Jeg tager selv fiskeolie, jern og multivitaminer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana sasikumar

  Der er antioxidanter i. Det eneste jeg på nuværende tidspunkt tager er folinsyre da vi har ønske om snarlig graviditet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Açaí frugt, antioxidanterne vitamin C og E, Selen.
  Jeg tager faktisk ikke nogen kosttilskud allerede, selv om jeg ofte tænker tanken, at jeg bør gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoven

  Den har et stort indhold af antioxidanter, vitamin c og e og ekstra selen. Desuden indeholder den frugten Acai.
  Hver morgen spiser jeg 3 stk longo vital vitamin (den sorte ) og 2 stk d vitamin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må flovt indrømme, jeg hverken tager vitaminer eller mineraler… hvilket sikkert også er grunden til, at jeg altid er så træt. At jeg samtidig næsten heller ikke spiser frugt, gør nok ikke sagen bedre.

  Longovital Acai indeholder antioxidanter… og jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve, for at se om jeg kan mærke forskel. Så jeg x’er fingre for MIG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Andersen

  De indeholder frugten Açaí og er rig på antioxidanterne vitamin C og E + er tilsat ekstra Selen

  Jeg tager sjældent vitaminer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Den har et højt indhold af antioxidanterne vitamin C og E, og er herudover tilsat ekstra selen.

  P.t. tager jeg omega 3 tabletter og D-vitamin, men overvejer at supplere op med lidt kalk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen.

  Jeg tager en multivitaminpille, ekstra D-vitamin og fiskeolie (næsten) hver morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ongoVital +Açaí
  Højt indhold af antioxidanter

  LongoVital +Açaí bygger på den velkendte LongoVital Classic, der er kendt for at vedligeholde immunforsvaret. LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LongoVital +Açaí bygger på den velkendte LongoVital Classic, der er kendt for at vedligeholde immunforsvaret. LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen.

  Jeg ta’r ingen vitaminer eller mineraler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De indeholder antioxidanter <3

  Jeg tager følgende vitaminer: En helt alm. vitaminpille, D-vitamin, fordi jeg har hørt det skulle virke godt mod vintertræthed, B-vitaminer, fordi jeg lider voldsomt af lavt stofskifte, og er sikker på det har en gavnlig effekt, En fiskeolietablet – ville egentlig gerne tage 3 som min mand, men jeg får lige præcist fiskeopstød når jeg gør det, så jeg nøjes med 1. Og jeg har prøvet at tage om aftenen, men det hjælper ikke :/ Derudover har jeg i 10 år fået medicin mod det lave stofskifte, (OG det er endnu ikke stabilt !!!!) og har i 10 år også fået antidepressive piller, hvilke jeg prøvede for et års tid siden at slippe af med /trappe ned – det skulle jeg aldrig have gjort !!! Så dem beholder jeg lidt endnu 😀

  Så jeg tager en del medicin, og ville være lykkelig for at vinde denne protion.

  Og må jeg så sige, at det er dejligt med en ny blog at følge, det glæder jeg mig til 😀

  Christina

  krumme.rand@gmail.com

  Krummerand.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine A

  De har et højt indhold af antioxidanter.
  Jeg tager pt ingenting, men jeg vil rigtig gerne igang med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liesbeth

  LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den indeholder mange antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen.

  Jeg tager 3 Longo Vital +Ginseng hver morgen 🙂
  Men kunne virkelig godt bruge dem til halsen lige nu, så krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  De har et højt indhold af antioxidanter, vitamin C og E, og selen…. Jeg tager kalk og D vitaminer (når jeg husker det)….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hej med jer,

  Orv, en god konkurrence. Den vil jeg rigtig gerne vinde, for herhjemme mangler vi på vitaminpille-fronten.. Jeg tager echinachea i dråbeform (som jeg desuden er stor fan af), når jeg mærker sygdom på vej og ellers har jeg en “basic” multivitamin fra Longovital, som jeg også lige tager når jeg husker det. Det hele er jo lidt dyrt på SU, så jeg forsøger at få dækket vitamin og mineralbehovet via maden, hvilket i virkeligheden nok ikke er HELT nok. Vi undgår alle mælkevarer (hejhej kalk), jeg gemmer mig for alt der hedder sol her i min studenter-hule (hejhej D-vitamin) og de 3 andre ting kunne jeg virkelig også have brug for. *Krydser fingre*

  LongoVital +Açaí indeholder Açaí, vitamin C, E og Selen, som alle andre rigtig nok skriver. Men hey, det indeholder altså mange flere ting end det 😀
  Paprika, Rosmarinblade, pebermynteblade, røllikeblomst, gærskarkerner, hvidtjørnblad- og blomst (haha, hvad er det?),
  Udover vitamin c, e og selen, så indeholder den vitamin E, B6, D Niacin, Pantothensyre og Riboflavin (B2), Thiamin (B1) (Vidste i at thiamin er sindssyg vigtigt for hukommelsen? Man ser ofte thiamin-mangel hos alkoholikere, fordi de ikke får dækket behovet via øller. Hvis man har på fornemmelse at en alkoholiker vrøvler løs og har lidt for mange gode sørøverhistorier, så er det ofte thiamin manglen som har sat ind. Thiamin mangel kaldes også Karsakoff syndrom.. som blev opdaget af Karsakoff, som er russer… I landet hvor man kan købe 0,5l vodka til 8 kr :P. Jeg er russer, jeg må godt!).
  Så er der også Mikrokrystallinsk cellulose, Calciumgluconat, Polyvinylpyrrolidon, Talcum, Siliciumdioxid, Shellak (og jeg som gik rundt og troede det var noget med negle at gøre?), Magnesiumsalte af fedtsyrer. Og til sidst: Kokosnød- og palmeolie.

  God weekend (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Andreasen

  Den indeholder antioxidanter.
  Herhjemme får børn under 1 år D-dråber, børn over 1 år en multi vitamin, far får en almindelig multi vitamin og mor/jeg forsøger at få bugt med de sidste graviditets vitaminer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Den indeholder frugten Açaí og er rig på antioxidanterne vitamin C og E + er tilsat ekstra Selen.
  Jeg tager faktisk Acai-longovital-tabletterne og derudover også jernpiller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Indeholder 54 mg Açaí ekstrakt (Euterpe oleracea) svarende til 5,4 mg polyphenoler.

  Tørrede pulveriserede urter (462 mg urter per 3 tabletter)

  360 mg Paprika, (Capsium annuum L.)
  48 mg Rosmarinblad (Rosmarinus officinalis L.)
  24 mg Pebermynteblad, (Mentha x piperita L.)
  18 mg Røllikeblomst, (Achillea millefolium L.)
  6 mg Græskarkerner, (Cucurbita pepo L.)
  6 mg Hvidtjørnblad og –blomst, (Crataegus monogyna Jacq. eller Crataegus Laevigata (Poir.) DC.)

  Vitaminer

  A, C, Niacin, E, Pantothensyre, B6, Riboflavin (B2), Thiamin (B1), D og Selen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Petersen

  de inde holder både vitamin C og E, og Selen. så det er en rigtig god combo lige der!
  marie6100@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene I.

  Antioxidanterne C og E samt Selen og Acai.
  Jeg tager fiskeolie, kalk, D-vitamin,C-vitamin, glucosamin og multivitamintablet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen 🙂

  Jeg er gravid, så pt er jeg storforbruger af den slags; jern, kalk, multivitamin og fiskeoliekapsler. Det kunne være dejligt at få en hjælpende hånd med det næste store indkøb – der er nemlig ved at være tomt i depoterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  de indeholder antioxidanter 🙂
  jeg tager ikke selv nogle vitaminer men jeg burde virkelig gøre det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  den indeholder det samme som longo vital classic, men derudover acaifrugt og ekstra selen.

  Jeg tager d-vitamin og en multivitaminpille og forsøger derudover også at få spist ekstra olie. Har tidligere spist fiskeolie, men bruger for tiden udo’s choice i stedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Der er antioxidanterne vitamin C og E samt tilsat ekstra Selen :
  Jeg tager d vitaminer og jern, pga at jeg har både d vitamin og jermangel :

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariane lykke nielsen

  jeg tager d vitaminer
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Ekholm Andersen

  De indholder Antioxidanter. 😀

  Jeg tager kalkpiller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  LongoVital +Açaí indeholder Açaí, vitamin C, E og Selen.

  Jeg tager faktisk kun folinsyre p.t. Kunne nok godt trænge til et boost vitaminer. Og fiskeolie overvejer jeg jævnligt at købe, men hørte på et tidspunkt i TV, at der var harsk fiskeolie i tabletterne. Magter ikke at undersøge markedet for den gode fiskeolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De indeholder antioxidanterne vitamin C og E samt tilsat ekstra Selen.

  Jeg tager multivitamin, D-vitamin, fiskeolie og Silica (når jeg husker det) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisen

  Den indeholder frugten Açai, som er rig på antioxidanter samt vitamin C og E + er tilsat ekstra Selen.

  Jeg tager en multivitamin, næsten hver dag. Og zink, når jeg mærker en forkølelse på vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  LongoVital +Açaí er tilsat frugten Açaí. Den er rig på antioxidanterne vitamin C og E og er tilsat ekstra Selen.

  I øjeblikket tager jeg ikke noget kosttilskud. Men jeg kan godt mærke på min energi at jeg burde begynde på det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoffbeck

  Rigtig god søndag!

  Sikke en dejlig og virkelig brugbar giveaway. Jeg deltager meget gerne:-) Da jeg selv bruger kosttilskud dagligt.

  LongoVital Acai indeholder: frugten Acai, antioxidanterne E og C og ekstra Selen.

  Da jeg selv er autoimmun, har en bindevævssygdom, så tager jeg følgende dagligt:
  LongoVital 50+
  LongoOmega-3
  LongoKalk med D
  Futura Kolesterol
  C vitamin som pulver, 2-3 gram dagligt i juice
  B.12 vitamin(da jeg har B.12 vitamin mangel, får også B.12 injektion)
  B.6 vitamin med en maplet(magnesia) hver aften.
  Alle disse ting kan faktisk holde min krop rimelig rask fra bindevævssygdom/autoimmun tilstand.

  Jeg kan anbefale at I læser om læge Carsten Vagn-Hansen råd på:
  http://www.radiodoktoren.dk

  Krydser fingre:-)
  Søndagshilsner fra Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej 🙂
  LongoVital +Açaí er tilsat Açaífrugten, og den er rig på antioxidanterne vitamin C og E.

  Jeg tager ammevitaminpiller, det fungerer rigtig godt for mig.

  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan måske lige nå at være med? Svaret er antioxidanter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Der er antioxidanterne vitamin C og E samt tilsat ekstra Selen.

  Tager en vitaminpille hver morgen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at aflevere sit guld i institution