Vi drømmer allerede om sommerferie

Kulør på vinteren

 photo 866d0eef-cf41-496b-bfad-29befab23c88_zpsa4aff7c9.jpg
 photo 455be998-06b3-40ef-b8e3-7a0434c78796_zps728fd3f9.jpg
 photo b4fa5da5-2dbf-4fa8-b687-5b74b5bc024e_zpsc7a5d8be.jpgDagen startede i dag med en Alvin der havde dårlig mave og måtte blive hjemme fra vuggestuen. De første to dage er ellers gået fint, meget stille og roligt, og i dag var ellers dagen, hvor jeg skulle prøve at forlade ham i lidt tid. I stedet blev det til en hjemmedag, hvor solen skinnede og humøret ikke fejlede noget. Men stadig ærgerligt med et break så tidligt… Jeg opdagede dog senere, at der var brudt en tand igennem, den allerførste tand, og nu er maven også i orden, så vi skal i vuggestue igen i morgen. Aya havde de samme ‘symptomer’ da hun fik tænder, og var præcis samme alder da første tand kom. Så det er altså lidt crazy. Han er miniklon af hende;-) Bare med nogle ekstra kilo dog… Nå, men solen skinnede så smukt i dag, og dagen blev ekstra god, da GLSmanden kom med den lækreste vinterjakke til mig. Jeg har sådan sukket efter dén jakke, så da jeg så, at der var udsalg hos maxjenny! slog jeg til med det samme! Den er så vamset, blød og varm, og for min skyld må det derfor gerne være vinter i en måned mere eller to, så jeg kan tøffe rundt i min farverige sag.

– Sebrina

4 kommentarer

 • Wow, den er bare SÅ fed! Virkelig cool!
  -Godt køb! 🙂

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Thaysen

  Hej Sebrina,
  Den er så flot! Jeg kigger på regnfrakkerne!
  Kan du lukke regnfrakken over en baby i vikle/bæresele? Jeg mener jeg har set dig i en?
  Hvilken størrelse bruger du?
  Fie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det kan du sagtens! Jeg har dog haft Alvin udenpå, fordi jeg har et regnslag til bæreselen, men han ville også kunne sidde under jakken. De er nemlig ret store i det. Men der er flere modeller, tag evt. ind og prøv i butik K2 nær strøget. De er så søde derinde, og har også udsalg!
   Jeg bruger den mindste størrelse S/M. Vinterfrakken er dog onesize, men synes ikke den er for stor. Men jeg er også megafan af oversize 😀
   Håber det går fint med lillepigen og jer som forældre.

   Knus Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi drømmer allerede om sommerferie