Weekend uge 7

Netflix anbefaling – “Chasing Ice”

 photo a618dfea-4791-4b26-8fec-01350f2a63a8_zps630dfe95.jpg
 photo e4df995b-1082-441d-ab90-3475831dd85a_zpsb90dc3f0.jpg
 photo 081543ac-c63d-4a56-9ada-bd731e385a92_zpsc6a07d60.jpgVi sad i går foran fjernsynet og slappede af – jeg havde haft en lang dag på kontoret og Sebrina på barselsgangen. Jeg skulle egentligt have været til håndboldtræning, men da vi spillede træningskamp mandag og jeg også skal spille igen torsdag, så blev Sebrina, Aya og Alvin prioriteret i stedet for.

Det var rimelig tyndt i fjerneren, så vi røg på Netflix i stedet. Jeg har desværre fået set House of Cards i smug, fordi jeg ikke troede at Sebrina ville være den store fan. Så vi havde ikke rigtig lyst til at starte på sæson 2 endnu, før Sebrina er blevet lidt mere opdateret på sæson 1 🙂

Det betød så, at vi i stedet faldt over en dokumentar – jeg havde hørt lidt om den, da den var blevet nævnt i fjernsynet af en eller anden grund. Noget med en dansk tilknytning af en art, uden at jeg kan huske det mere! Den hedder Chasing Ice, og handler kort om en fotograf der stiller en masse kameraer op rundt omkring i verden og filmer gletschernes bevægelse for at bevise den globale opvarmnings indvirkning på gletscherne.

Ikke kun var det super spændende at følge med i deres kamp for at sætte de skide kameraer op, men jeg har aldrig set så flotte billeder og det er ikke ofte at en dokumentar har rørt mig så meget. De der dokumentarer fra Afrika der altid kører på DR1 er virkelig spændende, men det er mere tidsfordriv end noget der egentligt gør noget ved én og får dig til at tage stilling til det man ser. Det er vildt så meget vores liv umiddelbart kan påvirke naturen, og dermed også os mennesker på lang sigt. Jeg vil opfordre alle til at se den. Om ikke andet for at se et isbjerg på størrelse med Manhatten rive sig løs fra en glestscher – det så altså vildt ud !

 -Nicolai

3 kommentarer

 • Fedt, jeg er vild med netflix!
  Ser House of Cards 2 nu 😉
  Men før præmieren, så jeg en sær dokumentar om ‘Grizzly Man’, ham der boede med bjørne for til sidst at blive dræbt og spist af en!
  Lidt lang (så den over to aftener), men god underholdning og et sært indblik i et sært menneskes verden…
  Vil helt sikkert se ‘Chasing Ice’, lyder spændende 🙂
  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er i helt samme situation herhjemme, min kæreste har også set house of cards i smug, og jeg er blevet helt vild med den 🙂
  Tak for anbefalingen, det er nogle virkelig flotte billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for tippet, det er lige noget for min kæreste! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend uge 7