Første "lange" dag i vuggestuen

Træning uge 6 – med egen video

Tirsdag

Startede jeg med denne opvarmning
og bagefter denne som er lidt en all-rounder ;-). Jeg brugte håndvægte undervejs.Lørdag: 5.04 km løb på 27 min og 51 sek. Jeg er snart under de 5.30 min/km, og planen er, at jeg kan løbe de 5 kilometer på 25 minutter om et par måneder.

Efter løb lavede jeg 20 spuats, 20 lunges, 20 deadlifts i træk x2. Jeg optog det hele, men har klippet godt i det, men på filmen kan I se de forskellige øvelser, og lidt af det rod og forstyrrelser som er herhjemme 😉 Derfor foretrækker jeg også at lave hjemmeøvelserne, når børnene er lagt eller ikke er hjemme (men det sker jo ikke så tit).

Søndag: 10×3 med mavehjulet

Ikke den mest aktive uge, men fokus har været på indkøring af Alvin, og jeg har ikke lige haft overskuddet og lysten til mere, og det har jeg det fint med!

– Sebrina

3 kommentarer

 • maria

  Åh hvor jeg elsker at man kan se at at familien er med 🙂 Dejligt at du viser at der skal være plads til det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kiggede lige de første sekunder, og hvor er det sjovt at Aya lige kigger forbi skærmen og får øje på sig selv! Det er sgu fedt og inspirerende at se at du kan finde tid til at træne selvom familien er hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor har du bare en flot og veltrænet krop, Sebrina!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første "lange" dag i vuggestuen