Hvorfor?

Valentines give away i samarbejde med Anthon Berg

 photo 76572822-b52e-451a-a76b-f85745b49bc2_zpsf9fba289.jpg
Vi kommer nok ikke uden om, at det er Valentines Day i dag vel!? Ikke fordi det er noget vi dyrker herhjemme, men heller ikke noget vi får kvalme over. Børnenes mormor & morfar har 34 års forlovelsesdag i dag. De er nemlig ikke gift, men stadigvæk sammen! Og det skal da fejres 😉 Dengang var Valentines Day ikke noget vi dyrkede i Danmark, men vi må nok indse, at Valentines Day er kommet for at blive – om vi vil det eller ej. Der bliver da nok solgt en del chokolade, blomster og undertøj i dag…! Nogen der har fået kærlighedsgave i dag?

Vi har da også lidt at tilbyde én af jer. Anthon Berg har nemlig lige lanceret en helt ny kollektion med noget knasende godt. Nemlig Anthon Berg Chocolate Sticks, som er forskellige chokoladesticks udformet i et langt, smalt format og velegnet til at dele. photo ddb90aaf-8aaf-4829-ab1e-d6ce8673666a_zps9e95eab1.jpgDer findes i alt fem smagsvarianter, og vi har fået lov til at prøvesmage! Sebrinas favorit er Sea salt & Almonds og Nicolais er Smooth Nougat, MEN de er allesammen gode. Anthon Berg svigter bare sådan set aldrig vel!?

Hvis du vil have muligheden for at vinde en måneds forbrug af disse sticks (6 stykker af hver variant = 30 sticks), så skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller om din Valentines Day i år, hvadenten du har kæreste, er single, hader eller elsker denne dag. 

Så finder vi en vinder blandt de gode historier I sikkert kan diske op med 😉 Og vinderen vil blive offentliggjort (med sin historie) på mandag d. 17. februar.

Share the love <3

-Nicolai & Sebrina 

53 kommentarer

 • Isabella

  Jeg elsker pladder romantik, men hader ikke at have en kæreste. Derfro hader jeg lige nu valentinsdag. Det endte gode er, at jeg kan putte mig med min hund, og se dårlige kærlighedsfilm, hun lytter i det mindste:( tror nu, jeg vil gemme mig under dynen med en plade chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  I år bliver der hygget med gode film, snolder og hygge med min dejlige kæreste og hund 🙂 er højgravid og venter på vores datter vil ud til os (termin D. 24) så planerne holdes til hygge, da kroppen ikke orker en vild date Night i byen 🙂 men Valentins dag er ikke noget specielt for os, da vi mener man skal hygge så tit man kan og kærlighed skal jo ikk begrænses til denne ene dag på året, men helst noget man viser hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vælger altid at overraske min kæreste en dag, hvor hun ikke forventer det istedet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Jeg syntes det er lidt opreklameret, og selvom jeg har en kæreste er det ikke noget vi fejrer. Men en af mine bedste veninder, og hende der går længest tilbage i min barndom har fødselsdag idag. Så for mig er det en fantastisk dag alligevel, og jeg bilder mig selv ind, at alt den kærlighed der er i dag, bliver sendt lige hen til hende, for hun er skøn, og idag er min kærligheds dag til hende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria N

  Min kæreste gennem 8 år – og mand gennem 4½ – har aldrig fejret Valentinesdag. Han synes det er noget pjat og en fjollet amerikansk traadition der kun er til for blomsterhandlernes skyld 😉 Så jeg forventer absolut ikke noget specielt, når det bliver d. 14. februar. Tilgengæld er de små overraskelser i hverdagen noget jeg sætter pris på. Som at komme hjem efter en hård dag til et rengjort hjem eller en buket blomster, bare fordi han havde lyst <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H.

  Ih, sikke en fin gave. Herhjemme har jeg blandet slik og ligger og ser TV.
  Jeg prøver egentligt at bilde mig selv ind at jeg ikke gider det fis, og at jeg synes at V-day er for langt ude.. Men ved I hvad? Faktum er at jeg de sidste to Valentine’s dage har boet i USA (hvor jeg endda havde en sød sød kæreste.. suk) og dermed har oplevet Valentine’s Day helt som de skal være (i følge filmene, that is). Den første gang jeg oplevede d. 14 Februar som noget specielt, var da min daværende kæreste havde fået fragtet alle tænkelige lækkerier fra Danmark til Connecticut i form af lakrids og vingummi. Det var så sødt – og med det i mente er min V-Day anno 2014 faktisk ikke alt for slem – jeg har trods alt dansk slik inden for rækkevidde, præcis som den skønne dag for to år siden 🙂 God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Jeg gider den ikke rigtig, humøret har været på lavpunktet det sidste stykke tid… og så alligevel… blev jeg helt mør i morges, da jeg fandt den sødeste kærlighedserklæring på min mail – kæresten bor i Stockholm, og vi indhenter vel det forsømte om et par uger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mange er imod dagen – jeg synes faktisk det er hyggeligt. Det er klart at man bør “fejre” kærligheden alle andre dage, men det er da rart med en dag med ekstra fokus 🙂

  Jeg har (desværre) ikke en kæreste, så i år fejrer jeg Valentines Day med det nyeste afsnit af Walking Dead, chips og blåbær 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Claire

  Herhjemme dyrker vi hverken Valentine’s eller Halloween og sådan, men jeg blev alligevel idag overrasket med en stor buket tulipaner af manden min. Ellers har den stået på hjemmelavet burger, syg bebs og X-factor 🙂
  Og så er jeg SUCKER for Anton Berg chokolade <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette

  Ser lækkert ud, jeg x fingre
  Købte en fin øl box til min søde mand, bagte en fin hjertekage og lavede hans yndlingsret til aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  🙂 Min mand og en af hans venner har brugt hele dagen på at lave pølser – så dem har de røget og grillet til aften. Jeg har tilbragt dagen med at lytte til deres småskænderier 🙂 Og leget med ungerne og lavet kagedej og dej til koldthævet brød til i morgen, hvor jeg får besøg af mine skønne veninder fra studiet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden jeg mødte min kæreste, under min soldater tid på Holstebro kaserne for snart 5 år siden, har vi kræset lidt ekstra for d. 14. februar hvert år.
  Ikke som i, at en pink nisse kaster op ud over lejligheden med pink konfetti og balloner, men blot lidt ekstra.. Vi plejer at tage ud og spise og jeg får som regel lidt af mit yndlings chokolade.
  I år havde vi planlagt en frokost på Jensen’s, da han er taget til Oksbøl her til eftermiddag for at træne bykamp.
  I morges fik jeg en plade Amma 100% chokolade til min kommende Chili con Carne og nogle stænger fra Salling med nougat og marcipan. Mums!
  Som prikken over i’et fortæller han, at der kommer en overraskelse i løbet af weekenden med posten, da jeg skal spendere weekenden alene hjemme. Det er skisme spændende! Super hyggeligt med lidt at glæde sig til.
  Glædelig valentins dag, eller blot fredag, alt efter hvad man er til.

  Kærligst, Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi fejrer heller aldrig rigtig Valentins Dag. Ikke fordi, vi har noget imod konceptet, vi glemmer det som oftest bare 🙂 Denne Valentins Dag er det nu ikke fordi, jeg ikke ved, at det er d. 14. februar, vi ikke bruger dagen sammen. Jeg har fået job i hovedstadsområdet, så lige nu bor jeg herovre og kæresten hjemme på Fyn. Så min aften går med mandler, tørret frugt, blåbær og danskvand frem for ham den søde. Heldigvis kommer han på besøg i morgen. Og da vi begge er nogle sukkergrise, så ville denne præmie være perfekt.

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg fejrer ikke Valentins Dag men kunne godt bruge noget chokolade til når jeg skal se X-factor;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise Heinsvig

  Jeg har fejret at min datter er blevet et år. Hun er en kærlighedsgave der bare vare ved hele året!
  Tak for en god blog forresten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Hmm… jeg har passet de to små, snakket med forsikringsselskabet og omorganiseret dvd’er, garn og brætspil…
  Dog overraskede manden mig med en sød Valentins sms (og jeg blev virkelig overrasket – vi taler om manden der snildt glemmer min fødselsdag og mors dag, og ingen julegave gav mig sidste) – så det var rigtig dejligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sidste år var valentines day en hverdag og jeg havde totalt svedt det ud pga travlhed på studiet. Jeg tog hjem til min kæreste for at vi kunne spise sammen, og da jeg kom hjem til ham foreslog han straks at vi skulle gå op og handle.. fint med mig, men hans foreslag gik på et supermarked lige om hjørnet fra min lejlighed og ret langt fra hans, så jeg var irriteret og uforstående over dét valg. Men jeg gik med til det og vi havde en hyggelig gåtur derhen. 20 meter inden supermarkedet stopper han op og siger at vi skal ind og spise på en ret sublim restaurant, som vi tit har snakket om at vi en dag skulle prøve. Jeg fattede ingenting til at starte med, men han havde reserveret bord derinde som en dejlig overraskelse. Så sødt! Vi fik den lækreste menu og en masse vin til. Da vi kom hjem sent på aftenen var vi lidt fulde og begyndte at danse vals. Det var fjollet og frisindigt, en helt perfekt aften;) I år er vi ikke sammen i aften pga ferie og arbejde, men det er helt fint, da jeg egentlig ikke er fan af konceptet. Hvad jeg derimod er fan er, er søde kærester, der kan overraske når det er mindst ventet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville have givet min kæreste/forlovede en valentinsbabydreng i går (har termin i dag), men da det ikke skete brugte vi eftermiddagen på at tage ind til Torvehallerne og hente bryllupskagesmagsprøver, da vi skal giftes d. 23/8. Bagefter hentede vi sushi og nød alt dette i hinandens selskab i mens vi gav kagerne karakter fra 1-5. 🙂 jeg må lige lave et <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Efter en alt for lang dag på uni, kom hjem hjem, drak kaffe med min mor, løb en tur og lavede aftensmad (pulled chicken i pita, mums), sluttede aftenen af med at læse lektier, købe en damprenser online og zappe lidt tv. Alt sammen imens min kæreste har i fredagsbar. Han kom sent hjem, var jubledende glad over aftensmaden og lidt halv fuld. Vildt sødt. Så V-dag er ikke noget vi fejre, men jeg fik da et stort kys. Det skyldes nok mere fuldskaben end V-dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Valentine:) jeg elsker dagen og er kæmpe fan af konceptet. Det er dejligt med en dag hvor alle tænker lidt ekstra over kærligheden og hvor blomserhandlerne kan komme på over arbejde. Elsker at se en med røde roser i favnen på Valentins.
  I år var jeg med min kæreste på arbejdsferie, hvor jeg kørte ham rundt mens han tjekkede service niveau hos forskellige virksomhedermeder. og torsdag den 13. Da vi er færdige med vores sidste besøg tastede han en ny destination ind på gps’en og vi havnede på dronning Lund slot i brudesuiten:) jeg fik tåre i øjnene af romantisk glæde. Om aftenen spiste vi middag og gik på opdagelse på slottet. Ret fulde fandt vi det blå rum som er en meget smuk sal og der dansede vi brudevals i mørket. Det var fantastisk især fordi vi skal giftes til næste forår:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Vi fejrer ikke Valentines dag hjemme hos os – Eller jo, vi plejer at lave en lille ekstra ting fx lave en kage, give lidt chokolade eller lignende. Vi er opmærksomme på dagen, men ikke meget mere end ellers.
  I år ønskede vi bare hinanden tillykke, da børnene og jeg er på besøg hos mine forældre og min kæreste skulle arbejde. Vi havde sikkert ikke fejret det alligevel, fordi vi har syge børn på 11. dag og det tærer på energien og overskuddet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg gør ikke det vilde ud af Valentinsdag. Faktisk har jeg aldrig givet min kæreste en gave (han har til gengæld altid givet blomster). Så i år har jeg handlet ind til god aftensmad med lækre bøffer, rødvin og det hele, samt lavet et kort hvor der stod at jeg elsker ham og at jeg har bestilt billetter til en tur i biografen. Havde bare lyst til en simpel kæreste aften. Det behøver bestemt ikke være fint for at det skal være godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoffbeck

  Rigtig god weekend som jo startede med Valentins dag:-)

  Og dejlige chokolader fra Anthon Berg, som aldrig svigter sine chokolade elskende tilhængere:-)

  Valentins dag hos mig på gården: jeg elsker alle traditioner også de som kommer fra udlandet som Valentins dag:-)
  Jeg mistede min mand for 14 år siden, men jeg har min elskede datter på 23 år som har alvorlig leukæmi og har været syg et par år nu, behandlingen har ødelagt hendes knogler, så hun har lige fået opereret en hel ny hofte ind. Den stakkel.
  Hun opholder sig hos mig på gården og Valentinsdag er jo en fejring af kærligheden, så vores “kærlighed er mellem Mor-Datter” og Valentins dag spiste vi lækker mad og stor hyggede os sammen med snak og film i tv. Vi har lært at værdsætte livet og hinanden, så det blev ekstra fejret i går på Valentinsdag.

  Jeg krydser og håber på lækkerier fra Anthon Berg:-)
  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Jørgensen

   Nøjh du fortjener virkelig at vinde, håber du vinder.. Jeg vil få så dårlig somvittighed hvis jeg skulle være den heldige.. Men håber virkelig du har mere held fremover.. Krydser for du vinder❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi har aldrig fejret Valentines day, men jeg synes alligevel, vi har haft en ret dejlig kæresteaften. Vi har en datter på 6 uger og hun snupper jo en del opmærksomhed, så vi brugte først en time på sammen at få hende til at sove, hvorefter vi listede os ned i stuen og lå i ske på sofaen med tre timers house of cards og bland-selv-slik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg tilbragte aftenen i selsskab med en kærlighedsfilm og cola på sofaen – meget romantisk eller.. Er faktisk indehaver af sådan cirka verdens dejligste kæreste, der stadig efter 2 år giver mig helt vilde sommerfugle i maven, men han er “desværre” typen der elsker at involvere sig i en hel masse. Derfor brugte han hele aftenen igår på at gøre klar til et brag af en semesterstartsfest som løber af stablen i aften.. Men søndag skal vi bruge på at kysse og fejrer kærligheden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kristine

  Jeg har ikke nogen kæreste, så sådan en dag som Valentine bliver dybest set nok holdt lidt ud i strakt arm. Men, er sikker på at ser situationen (forhåbentlig!) anderledes ud næste år, så kunne jeg godt finde på at fejre dagen lidt. Bare fordi, at lige specielt kærligheden jo fortjener at blive fejret 🙂
  I går havde jeg besøg af min lillebror, som bor i den anden ende af landet, så jeg havde bestemt også en hyggelig aften med god mad og biograftur.
  Tak for en lækker blog, er så glad for at I vandt skituren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg “fejrede” Valentines Day ved at poste et billede at Amor-skulpturen på Thorvaldsens Museum på instagram med hashtag #valentineshalløj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torsdag aften var jeg med den bedre halvdel hjemme hos svigermor og spise middag. I fjernsynet kører en blomsterreklame, og min kæreste udbryder: Nå, er det i morgen? Der kan man bare se.
  Vi fejrer hinanden når vi har tid og lyst, ikke når det er en bestemt dag. I stedet lavede vi hjemmelavede frankfurter-hotdogs (MUMS) og fik senere et andet vennepar på besøg til aftenkaffe. Vi spiste hjemmebagt jordbærcrumble og nød hinandens selskab – fordi vi havde lyst, ikke fordi vi skulle – og det var bare en kanon hyggelig aften :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har det som jer – jeg går ikke op i Valentins dag, men får heller ikke kvalme over det 🙂
  Dog synes jeg dagen blev mere og mere sørgelig i går, fordi alle på Facebook kommenterede dagen på den ene eller anden måde.
  Så jeg endte med at drukne mine sorger i alt for meget rødvin med nogle veninder, og vi fik vendt, drejet og undret os over, hvorfor vi ingen kærester har?!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Hmm min mand kom med absolut ingenting 🙁
  Jeg var ude at bowle med mine kollegaer, så må han passe på sig selv imens 🙂
  På den anden side vil jeg hellere overraskes og forkæles en hvilken som helst anden dag, hvor han føler for det og ikke fordi andre siger at han skal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Jørgensen

  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om den dag, for enlig er det jo en sød tanke, men men men måske også lige lidt for meget. Jeg har tilbragt min dag sammen med min kæreste, med hygge og god morgenmad. Jeg er det største chokolade gris.. Og især af Anthon Bergs marcipanbrød, mmmmm.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså, sikke en Valentins Dag vi havde i år. Hentede en lille dreng i vuggeren til alm. tid. Lidt varm, synes pædagogerne, at han var. Den lidt varme dreng havde så 39,6 i feber, der nåede at runde 40,1, så vores aften blev brugt på sofaen med feberhed dreng, der bare lå draperet hen over mig og så Ramasjang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Dagen startede med den mindste og jeg stod op og pyntede med hjerter i loftet + chokolade hjerter på bordet. Så bagte vi vagter, skar frugter som toppingt til yougurt. Gemte gaver til “far” vækkede så alle. Dagen gik med at hygge, bage fastelavns boller. + hente Cofoko’s valentin tapas til aften. Alt i alt en dejlig/kærlig dag<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helga

  Mig og min kæreste var enige om at dagen skulle fejres, vi er vilde med hinanden og vil gerne vise det over for hinanden, vi havde derfor planlagt at tage ud at spise sammen. Selv om vi har hver sin lejlighed bor vi nærmest sammen. Men i går gjorde vi os klar hver for sig, jeg synes der er noget virkelig fint i at stase sig op for hinanden. Han hentede mig og vi nød en sjov og lækker middag sammen. Det er selvfølgelig ting man kan gøre hver dag, men der er noget rart og romantisk i at give sig selv og hinanden lov og tid til at fejre krælighed og hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Anna

  Min valentines day var ganske normal. Min kæreste og jeg går ikke rigtig op i det, men vi dressede lidt op for hinanden og gik en dejlig tur. På vores færd kom vi et smut i Matas, hvor man kunne vinde en valetins gave til ens valentine ved at skrive noget sødt. Jeg nærmest tvang min kæreste til også at lave en og han stod der i noget tid.. Da vi kom hjem ringede de og han havde vundet! Jeg aner ikke hvad han har skrevet, men 6 matas piger havde været fuldstændig enig om at hans havde været den sødeste. Vi har endnu ikke hentet gaven og jeg håber, at det han har skrevet følger med!
  En dejlig overraskelse og massere af kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Vi fejrer ikke Valentines Day. Det er en Amerikansk tradition, som er kommet her til landet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sand

  Min v-day var absolut ikke spændende, selvom jeg nu ret godt kan lide ‘konceptet’. Jeg brugte dagen (som single) på at komme hjem fra Norge hvor vi havde været på skiferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Min valentinsdag blev brugt på den skønneste blæsende tur til vesterhavet med min elskede mand i hånden, vores dejlige datter på 16mdr på hans skuldre og lillesøster sparkende inde i min maven. Det var helt fantastisk og en af de stunder hvor jeg bare ønsker at tiden vil stå stille for altid. Med røde kinder og løbende næser, kastede vi sten i vandet, så på måger, løb fra bølgerne, besteg bunkers og løb ned af de stejle klitter – det var perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Vi gør ikke noget specielt ud af Valentine day 🙂
  Men chokolade vil jeg gerne dele med min mand ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette kristensen

  Min valentines aften var som alle andre aftener. Hjem fra arbejde, hygge med min datter og kæreste, aftensmad, putte datter og så slappe lidt af på sofaen inden jeg selv skulle i seng.

  Vi fejre aldrig Valentinesday. Vi har dog planer om en date night på fredag, hvor vi har ferie, så kan vores datter hygge sig med sine bedsteforældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Madsen

  Vi er forældre til en dejlig dreng på 15 mdr., og har længe talt om at vi havde brug for snart at få lidt tid sammen, hvor vi bare var kærester. Derfor havde min kæreste i anledning af Valentines Day og samtidig CPH Dining Week, arrangeret at vi skulle ud og spise noget lækker mad. Vi fik derfor arrangeret at mormor og oldemor kom hjem til os og passede vores søn imens vi kunne tage ud og hygge os i nogle timer. Ovenpå 3 dage med en lille syg basse, der kun ville slæbes rundt på armen, var det mere end tiltrængt og det kunne derfor ikke have været en bedre dag – uanset Valentines Day eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vores Valentines dag i år, skulle bare stå i romantikkens tegn. Vi havde langt om længe fået taget os sammen til at få min søster og svoger til at passe vores lille dreng – første aften-falde-i-søvn-uden-mor-og-far, så vi var spændte og så virkelig frem til en dejlig aften og havde fået biletter til en skøn restaurant via Copenhagen Dining Week:) Og vi kom da også afsted, men allerede inden forretten begynder min kæreste at beklage sig – Kvalme:(:( Så for at lave en hurtig afrunder på historien nåede vi ikke hovedretten, men afslutter vores aften liggende begge to på badeværelsesgulvet herhjemme og skiftes til at kaste op hele natten!!! Romantisk aften – nooooope:( men vi griner nok af det om nogle uger (måske måneder;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg elsker chokolade med salt, så jeg vil enormt gerne arbejde.

  Vi fejrer ikke Valentines dag herhjemme, men tilbragte aftenen i godt selskab med min svigerfar, hans kone og min kærestes bror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Normalt går vi ikke så meget op i valentinsdag herhjemme, men på dagen kommer jeg altid til at tænke på noget der skete for i 2008 på valentinsdag. Jeg kom hjem efter en lang dag på arbejde, og blev overrasket ved synet af levende lys, roser og romantiske toner. Efter vi havde spist en god hjemmelavet middag, friede min mand til mig. Så valentinsdag er dagen hvor vi forlovede os.
  I år var han ude at rejse på valentinsdag og jeg havde endnu en gang en lang arbejdsdag og derefter var det på hovedet hjem i seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Uhh sikken en fin konkurrene! 😀 Min Valentinsdag gik med at være ude at spise med 3 andre vennepar, hvor kærligheden virkelig blev fejret. Havde en fantastisk aften med min kæreste og bedste venner – det må vist siges af være en Valentinsaften af dimensioner. Hvis jeg er den heldige vinder, vil der heldigvis være nok chokolade til at dele med de andre 7 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Min blev bare brugt sammen med min mor og far, da de lige var kommet hjem fra en længere ferie 😀 så det var bare vildt hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Sofa, bland.selv.slik og cola var hvad der stod på menuen denne valentines day. Vi er ramt af sygdom, men det var nu en hyggelig aften alligevel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Gider normalt ikke valentinsdag.. Vil heller have blomster osv. En dag bare fordi..
  Men i år gik der alligevel lidt lyserøde hjerte cirkus i den.
  Min datter på 5 år fandt ud af det var valentinsdag og blev meget meget ked af det fordi hun ingen kæreste havde.. ❤️
  Jeg lovede hende at vi ( lillesøster, storesøster og mor) ville holde pige valentinsdag mens farmand var på arbejde.
  Så der blev bagt hjerteboller og lavet små hjerte lagkager med lyserød creme, lyserød glasur og krymmel. En rigtig hyggelig dag og en ny tradition..
  P.s. Dagen sluttede helt perfekt da faren kom hjem med en lyserød rose til hver af pigerne ( og en buket til moren)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valentins Dag 2014: Tog på arbejde, som så mange gange før.
  Lavede cupcake-event på mit arbejde, hvor børn fik lov at pynte cupcakes og give dem til én de havde kær (- mange havde sig selv kær, da de spiste den, hihi!).
  Efter fyraften holdt jeg vejret, da min søster fik veer og ventetiden blev tilbragt derhjemme med min mand, – intet tegn på Valentins Dag, men sådan er det vel…kærligheden bliver fejret en anden dag og når man mindst venter det.
  – Min søster fødte dagen efter Valentins Dag den smukkeste, blødeste lille pige og jeg tror jeg sjældent glemmer 14.feb.’14., hvor jeg sad og sendte hende god energi og masser af stærke tanker.

  PS: ville forære den nybagte mor lidt af chokoladen, så hun har lidt lækkert til hende, samt de kommende gæster der kommer på “Må-vi-se-babyen-besøg”!

  // Rikke //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kan man stadig nå at være med i konkurrencen om Anton Berg?

  Min søde kæreste fortjener dem så meget. Jeg er gravid og har som følge deraf mega morgen kvalme. Det var heller ikke anderledes fredag morgen på Valentins dag, hvor jeg uheldigvis kom til at kaste op ud over det hele på vores badeværelse. Jeg blev mega dårlig af selv at tørre op, så jeg måtte have assistance fra min søde kæreste, som uden at sige et negativt ord, bare tørrede op og hjalp mig. Det kan man sgu da kalde kærlighed 🙂

  Senere på dagen tog vi i sommerhus på kæreste weekend, hvor min kæreste tog så godt af mig og forkælede mig.

  Man er ikke altid lige rar at være sammen med som gravid, og jeg ved at der bliver spist en masse kameler. Så derfor synes jeg at min kæreste skal forkæles og spise lidt chokolade i stedet for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  hvis jeg kan nå det endnu, vil jeg meget gerne være med.
  min valentin var ikke meget anderledes end alle andre dage, da jeg var alene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Valentines Day, blev brugt på en 11,5 timers arbejdsvagt, som lærling.
  Kæresten og jeg, havde godt snakket om at tage ud eller lign. Men besluttede os for, at med en foreliggende lørdagsvagt for os begge, ville vi hellere nyde hinanden, med Viaplay, under dynen med regnen på ruderne, for sådan var det danske vejr i Brøndby i hvert fald 🙂
  Chokolade blev det også til, da det er kærestens svage punkt 🙂 – så tror da Antons Bergs lækkerier, ville gøre mig ganske populær.
  Jeg synes i hvert fald vores Valentines Day, var lige os!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor?