ja jeg har rynker, men lange vipper!

Der var engang…

Hvor jeg gik på Gunslevholm Idrætsefterskole og boede på et 4-mandsværelse, hvor den ene roomie hed Freja Kirk. Vi var nok ret så forskellige, det var vi alle fire, og nok derfor at vi ikke havde problemer på vores 4-mandsværelse, og blev boende sammen hele skoleåret. Selvom jeg ikke har haft kontakt med Freja længe (altså udover facebook naturligvis), så nærer jeg en form for stolthed, og husker tilbage når hun sang så smukt med på Alicia Keys og bare rockede for vildt med hendes cool attitude og gode humør. Nu har hun udgivet sit album Monophobia og det er virkelig sprødt! Bare lyt til sangen her…

– Sebrina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ja jeg har rynker, men lange vipper!