om at have optur over en legeplads!?

En film med en vinder og fremvisning af soveværelse (tada!)

Vinderen har fået direkte besked på mail! Stort tillykke 🙂 Nu er der nok nogen der undrer sig over, at jeg fortæller at Aya bliver ked af det hver gang når jeg afleverer, nu hvor jeg har skrevet stolpe op og ned om, hvordan hun trives i børnehaven. Og det er også løgn at hun bliver ked af det hver gang, jeg afleverer, men sådan føler jeg det nok 😉 Men efter jeg er startet på arbejde, så er det ca. 1 gang hver 14. dag at jeg afleverer, og  efter den nye rytme, så bliver Aya ked af det, når jeg så endelig afleverer. Jeg tror det hænger sammen med, at jeg jo ofte har holdt dem hjemme når jeg har en fridag, og ellers er jeg suset afsted på arbejde, eller lige kommet hjem fra arbejde andre dage. Så det bryder den der rytme, som hun ellers trives meget i, og der er bare ingen problemer når Nicolai afleverer. Andre der oplever det samme? Jeg er bestemt ikke en pyllermor når jeg afleverer, så synes ikke jeg ligesom er med til at “booste” det der med at hun skal blive ked af det, så det frustrerer mig lidt, for hader at gå fra hende, hvis jeg kan se at hun er ked af det, eller græder!

– Sebrina

1 kommentar

  • Hyggelig lille video 🙂
    Kender godt det med aflevering. Jeg plejer altid at afleverer, og når Jesper så en sjælden gang gør det, så er det også med gråd.
    Jesper er ikke nogen pylrefar, så tror mest det har at gøre med rutiner der bliver brudt, fremfor at du er pylret.

    God weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at have optur over en legeplads!?