seje jumpsuits fra Mini Rodini

Netflix og påske (og en konkurrence!)

 photo cbed258e-a788-4799-931a-27c80177f9f6_zpsef628487.png
Der er nogen der har ferie herhjemme. Jeg arbejder mig igennem påsken, og det har jeg selv sagt at jeg godt kunne, så jeg skal ikke pive. Men gør det nok en smule alligevel 😉 Synes sgu sommetider at det er så uretfærdigt, at det ligesom bare er en del af det at være sygeplejerske. Aften og nattevagter. Dobbeltvagter, travlhed, arbejde i helligdagene og svære betingelser for tre ugers sammenhængende sommerferie (det har jeg dog fordi jeg har ferie i uge 32,33 og 34). Men alligevel så vil jeg ikke bytte det ud. Også selvom det ikke altid er muligt at få 10 minutters frokostpause eller nå at få tisset i løbet af en otte timers arbejdsdag. Og jeg bliver heller ikke rig af mit foretagende. Jeg bliver jo rig på andre måder (bla bla blahhh). Men travlheden tangerer i øjeblikket det uacceptable, hvis ikke det egentlig for længst er nået. Jeg har bare så meget lyst til at få råbt det udover alt, men alligevel synes jeg heller ikke helt det hører til her på bloggen. For jeg elsker mit arbejde, og det er nok problemet ;-). Nå, det skulle ikke handle om brok, men en dag som i dag, hvor jeg har været i nattevagt og ikke kan sove så meget, (for så bliver døgnrytmen helt skæv, da jeg skal arbejde dagvagter i påsken) og Nicolai har arbejdet hjemmefra, ja, så er der altså tændt for Netflix. Altså ikke hele dagen vel. Vi har også været ude, men Aya er desværre ikke 100 % frisk, så udendørs leg og besøg rundt omkring, kan vi heller ikke helt dyrke som vanligt.

Rulle Kugle Ole har været lidt på standby men har kørt for fulde drøn i dag. Og Modig kunne hun se igen og igen. Total yndlingsfilm i øjeblikket og den er også god! I dag var vi kort over hos veninden, hvor Aya fik påskeæg med slik og fine My Little Pony hårspænder. Det er gået min næse forbi, at hun kendte til dem. Så jeg forestiller mig at der sker et crush på de ponyer snart. De smitter hinanden de to tøser og “udveksler erfaringer” ;-). Det kan vi grine ret meget af os uforstående og uvidende forældre.

Nå, så selvom vi altså også har lavet påskekyllinger og har mange kreative intentioner denne påske, så er der altså også sat tid af til Ramasjang kl. 8.30, hvor der kører Cirkus Summarum i øjeblikket, og ofte om eftermiddagen tid til Netflix eller iPad. Og nogle dage er det tegning eller perleplader, men oftest er det altså foran tv. Sådan er det bare. Vores oplevelse er, at Aya falder ned i gear og ligesom kan “tygge på” dagens oplevelser, hvadenten de så end er, når hun får sin tid i sofaen. Synes hendes sensitivitet har været ret udtalt den seneste tid, men mere om det i et andet indlæg. Synes det er så tungt og sårbart at skrive om, men på den anden side, vil vi også gerne dele vores erfaringer- gode som dårlige! Og om det er “særlig sensitivitet” eller bare treårs alderen er jo heller ikke til at vide!

Og ENDELIG når jeg frem til dagens budskab om en hyggelig konkurrence, og vi håber I har lyst til at være med. Der er altså 6-måneders Netflix og lækkerier på højkant! Så har du lyst til at lege med, så:

– upload et billede på Instagram af dit/jeres kreative påskekreationer ELLER Netflixøjeblikke og tag @denormale, #streamteam og #netflixdk.

– Så udvælger vi en vinder mandag 2. påskedag d. 21. april.

 

rigtig god påske iøvrigt! 🙂

–  Sebrina (og egentlig også Nicolai ;-))

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

seje jumpsuits fra Mini Rodini