et misbrug?

Alvin har rundet de 11 måneder

 photo 60c53a31-4595-43fd-a6cb-7cc2d19308f9_zps45240693.jpg
 photo 9b6e08f1-d678-4ef7-a861-220c79339c88_zpsd6d8bd04.jpg
 photo 013b3878-f3cf-4e73-97d7-9f437f388126_zps01016a75.jpg
Ja han har så! Og det er jo vildt. Altså at han lige om lidt bliver 12 måneder. 1 år. Hold nu kaje det går for stærkt. Men hold nu op hvor bliver han også bare mere og mere skøn. Altså det har han jo hele tiden været, men han bliver bare sjovere, smukkere og dygtigere for hver dag der går. Og der sker så meget konstant.

Nå, men den store dreng har taget sine første to skidt. Og det er dét. Ikke noget med at kaste sig ud i alt for meget vel. Men at kravle op i sofaen og ned mestrer han snart til ug, og stå selv kan han også. Stådreng har floreret rundt omkring her i blogland, men det er hvad han er i øjeblikket. Og på den bevidste måde, hvor han liiiige skal sikre sig, at vi rent faktisk kigger på ham imens han står der… og bare står. For at få ros er the shit, ligesom det er for alle os andre 😉

Temperamentet har han ikke pakket væk, heller ej appetitten. Det bliver kommenteret stort set hver gang han bliver hentet hos ‘sneglene’. Men hallo, hvorfor fanden skal man også placeret hos sneglene når man er en dinosaur af sind og statur!? Så selvom tyren (stjernetegn- og der er i dén grad noget om det) får serveret herligheder først, så har han jo luret, at hvis han bare spiser hurtigt nok, så kan han lave en scene når lille søde Agnes sidder og hygger sig med sit æble, og han ikke har noget. Flitsbuen er han særlig god til, og han sørger for at holde den ved lige, for så falder der ofte lidt mad af IGEN.

Ellers så fordyber han sig i at stable ting og klappe (og spise) sand. Det der med at putte ting ind i noget og ligge ting oppe på noget kan han faktisk bruge okay lang tid på. Så Duplo og stableklodser forgudes af os alle herhjemme i øjeblikket. Og støvsugeren. Åh den kære støvsuger. Han ELSKER den, og aer og ligger hovedet på den, når der bliver tændt for den og følger troligt efter den, eller skubber den rundt. Jeg tror lidt at han tror den er levende!? Så det er snart på tide med dén hund…

Og så til det vildeste. Det er slut med flaske og slut med formiddagslur. Og endnu vildere! Vi har pludselig to børn som sover til mindst 6.30. Det er så fucking feeeedt!!! Så er det pludselig ikke så hårdt med to børn (løgn!!).

Og så er han glad. En meget glad, grinende og smilende dreng, og det kan han komme rigtig langt på, også selvom der ikke er tvivl om, hvor meget temperament der huserer rundt i den lille tyrekrop, som til tider kan være rigtig krævende.

We love yuuuuuu!

og se så lige hans storesøster på samme gynge”hest” og jævnaldrende <3
 photo 3ff78cb8-71d0-4369-8dc7-6a9035d65d91_zpsbaea0ed9.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et misbrug?