Alvins ønsker

den første push-up på vej!

 photo bikini_zps8a3e4373.jpg
Og så endda i bikiniform! Jeg har faktisk haft denne bikini liggende i min “saved items” hos asos i flere uger, efter denne dame viste den frem. Men i min glæderus over festkjolen, gik jeg amok på Nelly, og opdagede, at jeg kunne erhverve mig bikinien billigere via Nelly. Så det er lige gjort. Hele 248 kroner for hele baduljen. Det er også et sats, da jeg ikke aner om jeg kan passe den. Men jeg synes den bikini er så smuk, og jeg har bestemt mig for, at skulle have højtaljede bikitrusser denne sommer. Ikke fordi jeg vil skjule min mave, men fordi jeg bare synes det er så fint og stilet. Den kan findes lige her (affiliate).

og så er det vist snart på tide med rigtige billeder på bloggen igen og ikke så meget materialisme 😉

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvins ønsker