mænd

Festkjolen til 229 kroner!

 photo e30226d8-b34b-4aca-807d-0cf4f57ff7c4_zpsb3756946.jpg photo nelly2_zps5d643d81.jpg photo nelly4_zpsa02a2f1f.jpg
Jeg har fundet kjolen til det bryllup vi skal til om en måneds tid. Den kom med posten i dag, og jeg var ret spændt, for den kostede kun 229 kroner, så jeg tvivlede altså noget på kvaliteten. Men seriøst, den sidder lige i skabet! Både i kvaliteten og hvordan den sidder på min krop. Se lige bort fra trussekanter ik. Må ud og finde nogle trusser, hvor kanterne ikke kan ses så tydeligt… Og en push-up BH! Sådan en ejer jeg ikke… det er nok ved at være på tide efter at have fodret to børn.

Så nu går jagten på undertøj, accessories, en jakke/kimono og stilletter/pumps. Nicolai og jeg kommer til at matche i farverne- fint ik!? :-D. Jeg glæder mig så meget til den fest!

Elsker ELSKER sådanne køb. Så er det sgu okay at spendere noget mere på stilletterne… og flere kjoler! Kan stadigvæk ikke finde ud af, om jeg skal have to sæt til det bryllup, da der først er reception og senere middag. What to do? Kjolen er købt hos Nelly og kan stadigvæk erhverves for sølle 229 kroner lige her. Tjek deres festkjoler ud her (affiliate links).

Selvom der er lidt rigeligt hud, så synes jeg (og Nicolai) ikke at den er too much. Men ved godt at det er en smagssag… Jeg har bestemt mig for at kjolen skal på, så uanset hvad I synes, så bliver den ikke sendt retur, selvom jeg virkelig værdsætter jeres holdninger og kommentarer 😀

God aften!

– Sebrina

13 kommentarer

 • Pia

  Du kan bære den! Og ka jo altid teames op med fange blazer om dagen….desto større ow sexy mama effekt om aftenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Fange= fancy 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hold kæft du ser godt ud!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maija

  Du ser godt ud, også uden den der pushup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså hvis jeg bare tilnærmelsesvis kunne rocke sådan en kjole efter 2 børn, så ville jeg bruge enhver given lejlighed til at hoppe i den. Det er dog desværre slet ikke tilfældet for mig, men hold nu op hvor er du lækker Sebrina! Gid det var mig! Damn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold den er fin! Den er en keeper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super flot i farven. Og slap så lige af en killer body! Den skal da vises frem. Ham Nicolai får da svært ved at holde fingrene for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  WOW!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Med fare for at lyde upassende idet jeg normalt ikke kommenterer herinde så bliver jeg lige nødt til at fortælle hvor god den kjole er til dig!
  Du ser hamrende godt ud. Jeg har født lige præcis 0 børn, men ville ikke kunne rocke den kjole nær så godt alligevel 😉 Og så vil jeg gerne høre hemmeligheden bag den ret så velformede bagdel!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Elken

  Amen altså! man kunne da ikke få sig en mere lækker svigerinde!
  Jeg er stadig i tænke boksen med tøjet !
  Alt det jeg havde fundet og gemt i indkøbs posen på Asos er imellemtiden blevet udsolgt !
  Så nu stresser jeg altså lidt, selvom der jo heldigvis er lidt tid til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du ser virkelig lækker ud! Jeg havde aldrig gættet, at kjolen var en så billig sag, og det er som om, at det bare gør kjolen endnu bedre. Du bliver så fin til det bryllup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Altså! KILLER – krop du render rundt med, syntes også kjolen skal på! Den kan sagtens bruges til bryllup!

  ville ønske jeg kunne føre mig frem i sådan en sag, får du trænet en masse ? Eller er det bare uretfærdig gode gener ? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Heidi

   Det er nok en blanding af, at jeg har trænet meget fodbold tidligere og og det har givet mig en god grundform, og ja- gode gener ;-). Nu prøver jeg at træne minimum 2 gange om ugen, hvis jeg kan finde tid til det. Løb eller fitness. I øjeblikket er jeg på et fedt hold (BodyPump) i vores lokale fitnesscenter. Det giver mig mere motivation for tiden, så jeg har de seneste uger fået trænet 3 gange om ugen.
   Mange tak for de søde ord- jeg fik helt røde kinder…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mænd