Weekenden uge 19

Pigen med guldskoene

 photo cf1da4af-9d09-4682-99c2-e022c3b13ecf_zps4ec84371.jpg
 photo 79e02f37-8913-4b74-b398-1645dba935a7_zpsa6158d19.jpg
 photo 81c555a5-8db9-4b82-83a0-e82327d5a07e_zpscbf6212d.jpg

Hummel guldsneakers 479,80,-Little Pieces kjole 169,75,- / leggins 199,95,- (indeholder affiliate)

Hvis man spørger Aya om, hvilket køb som har været det bedste i 2014, er jeg ret sikker på at hun vil svare: “mine glimmerguldsko!”, som de hedder herhjemme, stærkt efterfulgt af strutnederdelene naturligvis. Og jeg må indrømme, at jeg er overrasket over, hvor meget de holder til. For selvom damen i starten ikke ville have dem på udenfor (fordi de ville blive beskidte), så sidder de nærmest konstant på hende, og ser stadigvæk ret fine ud. Kan godt forstå hendes glæde over de sko, for jeg ønsker mig selv et par glimmersko, og gerne disse 🙂

Jeg håber I nyder søndagen trods regnvejret. Alvin har desværre været halvsløj de sidste tre dage, men håber han snart er frisk, da han bliver et år på tirsdag!!

– Sebrina 

5 kommentarer

 • De er da også bare mega seje! vega har et par noget så slidte overgangssko, så jeg har flere gange overvejet om jeg skulle købe et par hummel sneakers. Men nu kommer sandalvejret jo lige om lidt, så jeg er lidt i tvivl om jeg skal vente til efteråret… Men det er godt at vide, at de kan holde til lidt af hvert. Det synes jeg nemlig er lidt af et problem med andre sko vi har haft til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Signe

   Det kan kun anbefales – men kan godt genkende tvivlen om hvilken sæson man skal købe skoene/støvlerne til. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er jo så sød (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De er da også bare mega fede de guldglimmersko! Og fed måde Ayas hår sidder på (ligesom dit den anden dag). Må altså lige prøve at se om jeg kan sætte mit på samme måde. Ser ud til det bare er det forreste af håret der bliver sat i en knold og så hænger resten ned. Det ser vildt fedt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden uge 19