Weekenden uge 22

Billige lækre løbetights

 photo e77b7357-7c37-4e10-940a-5a5455dd8ff2_zps60901fbd.jpgsom nævnt, er jagten gået ind på at finde noget fancy træningstøj, som jeg særligt kan bruge til at løbe og træne styrketræning i, og lige så stille kan jeg nu se, at garderoben udvider sig med noget brugbart – og LÆKKERT træningstøj. I går var jeg et hurtigt smut forbi H&M, for at se på de cool tights, og de sidder godt, er bløde, krøber ikke op forkerte steder i diverse stillinger… 😉 OG så koster de 79 kroner. Det er altså et kup, som jeg lige måtte dele med jer.

Nu står den på arbejdsweekend for mit vedkommende men humørret er højt, og jeg skal lige forbi Eva og forkæles lidt inden. Skønt.

Rigtig god weekend 🙂

– Sebrina

1 kommentar

  • Du har dog den smækreste post-2-børn-krop nogensinde. Og lækre shorts, i øvrigt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden uge 22